Da mu kosa osedi kad pomisli na tebe, da mu srce zadrhti kad nije kraj tebe! Ponašaj se ovako, budi tajanstvena i umiraće za tobom!

Da mu kosa osedi kad pomisli na tebe, da mu srce zadrhti kad nije kraj tebe! Ponašaj se ovako, budi tajanstvena i umiraće za tobom!

29. listopada 2017. 0 By Admin

Jednom kada muškarac počne da te poistovećuje sa super zabavom i zanimljivim druženjem, lakše će se vezati za tebe.

Muškarac koji zna da imaš puno posla i da svaki njegov trenutak sa tobom znači da se mora takmičiti sa tvojim drugim obavezama, znaće da te ceni. Ako u celu igru uvučeš i malo misterije, srušićeš sve bedeme oko njega i zaljubiće se.

Vezati muškarca za sebe možda zvuči kao manipulacija kojom ga lišavaš slobode, ali ovde je ipak reč o figurativnom vezanju. Ako si već neko vreme sa muškarcem koji nije siguran bi li bio u vezi ili ne, neki od ovih manevara će ti olakšati stvari i naterati ga da shvati zašto je u suštini super biti tvoj dečko:

 

1. Obavezno budi opuštena i zabavna

Jednom kada muškarac počne da te poistovećuje sa super zabavom i zanimljivim druženjem, lakše će se vezati za tebe. Uvek budi zabavna, opuštena i donesi nešto novo u vaš odnos, a onda kada oboje prestanete da se brinete o statusu vaše veze i prepustite  se dobroj zabavi, male su šanse da ćete se uopšte i razilaziti.

 

 

2. Pokaži da imaš kičmu i brani svoje stavove

Muškarac koji te ignoriše, flertuje sa drugim ženama i nije dobar prema tebi možda samo isprobava dokle može da ide sa tim ponašanjem. Ako na takvo ponašanje reaguješ oštro i daš mu do znanja da te tako ne sme tretirati, sigurno će se popraviti, a ako mu dopustiš da nastavi, nikada te neće poštovati…

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3