OBAVEZNO PROČITAJTE: 10 stvari koje vam mogu spasiti vezu ili brak!

OBAVEZNO PROČITAJTE: 10 stvari koje vam mogu spasiti vezu ili brak!

29. listopada 2017. 0 By Admin

Skoro svaka složena situacija u životu ne predstavlja samo neprijatnost, već i mogućnost da naučimo lekciju iz nje. Upravo zbog toga uvek imamo šta da naučimo od čoveka koji je doživeo razvod.

 

 

Psiholog i konsultant Džerald Rodžers (Gerald Rogers) napisao je ovaj članak u vreme svog teškog razvoda. „Nakon što sam izgubio ženu koju sam voleo, a 16 godina braka je bačeno, voleo bih da sam ove reči mogao tada da čujem.“

„Femina“ ih je prevela za vas. Možda će jednom baš te reči spasiti vaš brak…

 

1. Nikada nemojte prestajati da se udvarate ženi. Nikada je ne prihvatajte kao nešto što se podrazumeva. Kada ste joj ponudili brak obećali ste da ćete biti čovek koji će uvek smelo štititi njeno srce. To je najvažnije i najsvetije blago koje vam je ikada bilo povereno. Ona je izabrala vas. To nemojte nikada da zaboravite i zapamtite da ljubav ne trpi lenjost.

 

 

2. Trudite se da uvek vidite samo najbolje. Fokusirajte se na to što volite kod svoje žene. To, na šta mi usredsredimo našu pažnju ima sposobnost da raste. A ako se koncentrišete na greške, greške ćete svuda i videti. Ako fokus svoje pažnje prebacite na nešto što vam se sviđa, za neko vreme ćete shvatiti da ste se oženili najdivnijom ženom na svetu.

 

 

3. Ne pokušavajte da je promenite. Vaš je zadatak da volite ženu takvu kakva ona jeste, bez nada i očekivanja. A ako se ona ipak menja, svejedno je volite, bez obzira da li vam se to dopada ili ne.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3