Tranzitna Venera u Vagi kvadrat Pluton u Jarcu: Ako promašiš ljubav, promašio si cijeli život!

Tranzitna Venera u Vagi kvadrat Pluton u Jarcu: Ako promašiš ljubav, promašio si cijeli život!

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

Na žalost, danas doznajem da je jedna djevojka umrla. Nisam ju poznavala. Iako je bila vjerni pratitelj mojih tekstova. Ispunila je najgoru moguću simboliku Venerinog kvadrata s Plutonom: oduzela si je život zbog nesretne ljubavi, zbog laži i prijevara.

 

Sve ono što ovaj aspekt i nosi. Energiju osjećaja nemoći. Tugu koja para tijelo. Sumnje i strahove. Ljubomoru. Prijevare. Osjećaj izdaje. Borbu sa samim sobom. Osjećaj nevoljenja. Neku promuklu tišinu bez riječi. Ne znam sto se dogodilo. Čula sam samo da je tražila pomoć. Razgovor s njim. Želju da razriješi sebe. I nije ju dobila. Ostala je sama sa svojom prilikom. I od nje je napravila valjda najgore što je mogla.

 

Nikad nisam bila pobornik suicida. Smatram da što god se dogodi, čovjek treba nastaviti živjeti dalje. Ali, valjda nismo svi iste snage. Istih tereta.

Tekst ni ne pišem zbog toga. Smrt je najgori ishod koji ovaj kvadrat nosi. Ali, želim da znate da nije jedini. U svakom trenutku možete izabrati bolje.

 

Ovih dana se možda ruši nebo u vašim ocima. Možda ste rastrzani, uplakani, možda ne možete pogledati sebe. Možda se svađate. Volite. Strahujete. Možda ste ostavljeni. Prevareni. A možda se samo ne razumijete. Nižete nesporazume koji su samo to: nesporazumi.

 

Možda nemate vremena jedni za druge, ali voljeli bi da ga imate. Ako zazvoni telefon. Ako stigne poruka. Ako zatrebate nekome, budite tu. Čak i da vas nitko ne traži. Budite. Pozovite. Razgovarajte. Pokažite da vam je stalo.

 

Znam da vam nije ovih dana možda stalo ni do sebe. Da vodite borbe s vlastitim demonima. Da vas savladavaju strahovi. Anksioznosti. Panike. Da vas prošlost harači. Da vas opijati dozivaju kao i nemoralne prilike.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2