ZVIJEZDE KRIJU MUŠKE TAJNE! Horoskop OTKRIVA zašto ti se muškarac NE JAVLJA i ne odgovara na tvoje PORUKE

ZVIJEZDE KRIJU MUŠKE TAJNE! Horoskop OTKRIVA zašto ti se muškarac NE JAVLJA i ne odgovara na tvoje PORUKE

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

Lav

Lav obožava lov i zavođenje pa nije retkost da u jednoj večeri razmeni brojeve s nekoliko atraktivnih žena ili devojaka. Ukoliko vam se ne javi, verovatno je upoznao neku koja mu je privlačnija i zanimljivija. Ipak, nemojte se zbog toga uzrujavati, jer Lav nekad zna da bude površan i esteta, stoga to što vas nije pozvao samo znači da niste dovoljno napadno istakli svoje fizičke atribute.

 

 

Devica

Muškarac Devica nije neki zavodnik, stoga znajte da ako zatraži vaš broj, sigurno će vas nazvati. Pre toga će vas pitati kad vam odgovara, do kad radite, u koje doba spavate, kako slučajno ne bi nazvao u pogrešno vreme. Ukoliko vas ne nazove nakon što je to obećao, moguće su dve opcije – ili mu je ukraden moblni (jer ova picajzla nikad ne gubi stvari), ili je previše analizirao čitavu situaciju, pa je uspeo da pronađe neku vašu manu zbog koje je zaključio da ne biste funkcionisali kao par. Najbolje je ako vas nazove odmah sutradan, jer tako neće imati vremena za sitničarenje.

 

 

Vaga

Vaga je zavodnik kome je omiljeni hobi skupljanje brojeva atraktivnih žena, pa ako ste s njim razmenile broj, to ne znači da želi da vas nazove. Ovaj muškarac voli da ima opcije, pa ako vas nije nazvao, verovatno je naišao na neku drugu ženu, ili je pak već u vezi pa je ionako od početka bio zainteresovan samo za prolazan flert, a razmena brojeva bila mu je samo sredstvo kako ne bi povredio vaša osećanja.

 

 

Škorpija

Kod ovog strastvenog muškarca nema nećkanja i dilema; ako mu se sviđate, nazvaće vas, a ako mu niste zanimljivi, neće. Toliko je jednostavno. Doduše, ovaj muškarac je opsednut seksom, pa vas u nekim slučajevima može kontaktirati isključivo s tom mišlju, pa ako želite nešto trajnije, nemojte sa Škorpijom odmah brzati u krevet. Strpite se i pričekajte da vidite da li je zainteresovan za vas, ili samo za razuzdanu igru u krevetu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3