ZVIJEZDE KRIJU MUŠKE TAJNE! Horoskop OTKRIVA zašto ti se muškarac NE JAVLJA i ne odgovara na tvoje PORUKE

ZVIJEZDE KRIJU MUŠKE TAJNE! Horoskop OTKRIVA zašto ti se muškarac NE JAVLJA i ne odgovara na tvoje PORUKE

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Strelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa cuživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren pa mu nije teško da priđe ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronameran pa verovatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strelac zatraži vaš broj, on iskreno želi da vas ponovo vidi, barem u tom trenutku. Poslaće vam poruku iste večeri, a već sutra vas pozvati na vožnju biciklom ili planinarenje. Ako to ne uradi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno na vas zaboravio jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija daje izgubio mobilni.

 

 

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopšte zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo s namerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresovan. Ako vas ne nazove, veliki su izgledi da se radi o nekoj višoj sili, kao na primer da je izgubio telefon, ili je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, biće dovoljno obziran da vam se naknadno izvini.

 

 

Vodolija

Vodolija će bez problema tražiti vaš broj, ali nemojte da mislite da to išta znači. S njim nikad ne možete znati da li želi da se samo druži sa vama, ili ga više privlačite u romantičnom smislu, a možda želi oboje. Ako vas ne nazove, nemojte to da doživljavate suviše lično, jer je verovatno zaboravio. Ukoliko se ipak seti da vas nazove, što može biti i nakon nekoliko nedelja, tek tu počinje avantura jer će vam trebati dugo vremena da uopšte definišete vaš odnos. Ovaj muškarac je sposoban da vas nazove prijateljicom čak i ako svaku noć spavate kod njega, i u njegovom stanu imate mnogo svojih stvari i četkicu za zube. Prividan osećaj slobode za njega je od presudne važnosti.

 

 

Ribe

Ovo je jedan od retkih muškaraca kod kojeg najčešće čujemo izvinjenja poput “izgubio je mobilni”, “pogrešno je zapisao broj” itd. S tim što su kod ovog znaka ovakva opravdanja iskrena. Ovaj rastreseni i zbunjeni tip zaista je sklon gubljenju stvari i zaboravljanju, pa to što vas nije nazvao ne znači da mu se ne sviđate. U retkim slučajevima, nije vas nazvao jer je zauzet, a vi ste mu bili samo neko za flert, osoba u čijem se društvu osetio poželjnim pre nego što se vratio kod partnerke u stvarni život.

 

 

24sata.rs

Stranice: 1 2 3