HOROSKOP I ISTINA: Ovnovi NE PODNOSE muljatore i one koji LAŽU, Rakovi daju NAJBOLJE SAVETE, a Vage su NAJLEPŠE u Zodijaku!

HOROSKOP I ISTINA: Ovnovi NE PODNOSE muljatore i one koji LAŽU, Rakovi daju NAJBOLJE SAVETE, a Vage su NAJLEPŠE u Zodijaku!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Šta statistika kaže za svaki horoskopski znak, koji se znak smatra najljepšim, a koji je najbolji šef pročitajte u današnjem zanimljivom horoskopu.

 

 

Ovan

Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspjehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći što o njime misle. I tako prekinuti odnos. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja, i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživjeti poput hladnog tuša.

 

 

Bik

Bikovi zauzimaju visoko mjesto na ljestvici omiljenih šefova. Veoma cijene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike. Najbolji su domaćini čak i na radnom mjestu. Čim kročite u njihovu kancelariju, poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji. Najradije dolaze na posao prije početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan, ne podnose paniku i nervozu, i kad ih neko požuruje ili prekida u radu.

 

 

 

Blizanci

Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će brže od drugih znakova da počnu da se sporazumijevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima. Na psihološkim testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odijevanja, ili nose smjele tonove i modne detalje koji su u trendu. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijalizovanih za liječenje fobija izazvanih vatrom, visinom, ili zatvorenim prostorima.

 

 

Rak

Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savjetodavce, iako sebi ne znaju da pomognu. Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite im se. Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kog daju mudre i praktične savete. S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima, i preteranim tjelesnim užicima. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost. Oni su štedljivi.

 

 

 

Lav

Lavovi pripadaju rijetkoj grupi srećnika koji ne podliježu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju da nastupe pred publikom. Najviše estradnih zvijezda rođeno je baš u ovom znaku. Oni vole da se ponose onim što imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazivati društvu i isticati njen šarm, obrazovanje, ili ljepotu. Istraživanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni časopis u pedeset najvećih američkih firmi pokazuje da je veliki broj ljudi na čelnim položajima rođeno u ovom znaku, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.

 

 

Djevica

Po nekim statistikama Djevice su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana. Zaljubljene Djevice će prvo naći razlog protiv upuštanja u vezu, da bi se tek nakon analize partnerovih vrlina i mana prepustili zovu srca. Prema nekim istraživanjima na položajima rukovodilaca američkih kompanija i banaka one zauzimaju drugo mjesto, ali ga dosežu negde oko pedesetog rođendana. Djevice su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana. Razlog tome je njihovo izbegavanje sredstava koja bi mogla da poremete racionalno prosuđivanje ili potaknuti neprimjereno ponašanje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3