Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Prvi deo ovog putovanja će koristiti oči kao medijum. Oči su uvek znale otkrivati ​​emocije koje obično krijemo. Možete videti nervozu kroz njih. Možete videti ljubav u njima.

 

Ovde se radi o instinktima i treba da izaberite bilo koje oko od sledećih koje govori o vašem shvatanju samoga sebe.

 

Neka to bude početna tačka da biste saznali više o misterioznom oku vaše duše.

 

 

Da li osećate strast koja se baca i okreće s vama?

Uvek ste priznavali i koristili nepoznatu snagu u sebi, koja vam je dozvoljavala da čvrsto  odlučujete. Dobra vest je da verujete u prisustvo nečeg većeg od vaše svesti koja postoji u vama.

Intenzivno doživljavate svet, i zbog toga svaki događaj i emocija imaju dodatni sloj života. Prema tome, ovo rezultira većom raznovrsnošću i dubinom unutrašnjih rezervi za vas. Ako prosečna osoba vidi svet u binarnim rečima, za vas je sve šaroliko. Dajete sebi lagan udarac u pozadini zbog veće složenosti.

To može dovesti i do toga da držite inat svim greškama sa kojima ste se suočili u životu. Dakle, da biste rasipali stvaranje sve te negativne energije, morate da prihvatite oslobađanje putem praštanja.

 

Govoreći o slobodi, zato što skoro nikada ne tražite razlog za sve što radite, vi ste više u mogućnosti da pristupite prolećnom stvaranju kreativnosti unutar vas samih. Kladim se da se osećate ugušeno ako ne nađete medij koji vas izražava!

 

Na kraju, ali ne i najmanje važno, kada su proboji zadovoljstva i vaš libido osetljivi, instinktivne senke unutar vas izlaze u potpunosti, a vaš um izražava neverovatnu jasnoću. Sigurni ste da znate istine o sebi u visini užitka uživanja!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4