MUŠKI ZNACI ZODIJAKA- znak pod kojim je rođen govori o NJEGOVIM OSOBINAMA, željama i onome ŠTO TRAŽI u svakoj ženi

MUŠKI ZNACI ZODIJAKA- znak pod kojim je rođen govori o NJEGOVIM OSOBINAMA, željama i onome ŠTO TRAŽI u svakoj ženi

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Jarčevi imaju visoka očekivanja i mogu biti vrlo zahtevni prema osobi sa kojom su. Vole da dominiraju, pa često traže partnerku koja će biti pasivna i sa kojom će moći da upravljaju. Zbog arogancije često ne prolaze dobro u životu.

 

Devica

Kada se Devica otvori pred vama i pokaže vam prava osećanja, znajte da je dovoljno opušten i da s epored vas oseća sigurno. Međutim, za nih važi da su najljubomorniji znak Zodijaka, tako da ako se naljute – spremite se za nekontrolisani bes

 

Bik

Njima je primarni fokus na porodici i karijeri, a veze im nikada nisu predstavljale ništa bitno. Jedini slučaj kada se u potpunosti prepuštaju vezi jeste kada u ženi vide partnerku za ceo život. Takođe u najviše slučajeva misle o sebi, što nikako nije dobro za vezu.

 

Ribe – najgori znak za vezu

Ribe se smatraju najemotivnijim znakom Zodijaka. Oni žive u svom svetu punom fantazije, dubokih osećanja, neprestanog razmišljanja. Zbog velike nesigurnosti često biraju parnere koji su u u potpunosti suprotni od njih. Zbog prevelike količine osećanja, često ih ljudi smatraju velikim teretom. Zbog toga što biraju partnere sa kojima nisu kompatibilni, često se osećaju nesigurno i ljubomorno.

 

 

zenskimagazin

Stranice: 1 2 3