Astronumerološka prognoza za novembar 2017.: Peticu prati velika sreća, sedmicu čeka novi početak! Pogledajte šta vama predviđa do kraja meseca!

Astronumerološka prognoza za novembar 2017.: Peticu prati velika sreća, sedmicu čeka novi početak! Pogledajte šta vama predviđa do kraja meseca!

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Novembar je mesec kada svu prošlost treba da ostavimo iza sebe. Bitno je da u ovom mesecu odstranite sve nepotrebno, promenite stare stavove i usredsredite se na suštinske stvari. Tako ćemo se naći na putu neumitnih promena.

 

Zatvaranjem jednih vrata, otvorićete nova koja vode u ostvarenje i poslovnog i ličnog statusa.

Svaki posao ima svoj sled na početku i svoj kraj. Dobro bi bilo da neke stare delove poslovanja privedete kraju ili završnoj fazi, da to ostavite iza sebe i otpočnete nove i sveže poslove. I doživećete preobražaj.

 

Ovaj mesec je veoma važan i za ljubavne odnose. Neke veze će doživeti preobražaj, neke će se završiti, a moguća su i privremena razdvajanja od partnera, zbog nekih putovanja ili poslova koja su uslovljeni tim razdvajanjem.

Ne držite se slepo nekih nejasnih i neodgovarajućih odnosa zbog straha od promena ili samoće. Promene koje dolaze su svakako dobre za odnos, kakve god one bile.

 

 

Kakvi vam lični događaji slede u novembru?

Broj novembra, jedanaestog meseca u godini (10) saberemo sa brojem godine na globalu (2+0+1+7=1), te dobijemo broj 3. Kada taj broj dodate broju svog bioritma (dan i mesec rođenja) dobićete vaše lične aspekte za mesec novembar.

Na primer, neko je rođen 25. 5:

2 + 5 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3 (broj bioritma)

3 (broj bioritma) + 3 (broj novembra i godine na globalu) = 6 (lični aspekti u novembru)

 

 

BIORITAM 1 – neke jedinice očekuje nov posao, a nekima će se promeniti poslovna struktura. Ovaj mesec svim će jedinicama doneti napor i preopterećenost, pa će zbog toga obratiti pažnju na svoje zdravlje. Jake ste ličnosti i dobro procenjujete stvari, pa ćete sve znati iskoristiti za sebe.

 

 

BIORITAM 2 – bićete u prilici da rešite neka egzistencijalna pitanja. Mogućnosti su otvorene i za neki kraći put. Imaćete utisak da vam je neki teret pao sa leđa i da vam se otvaraju bolji aspekti.

 


BIORITAM 3
 – u ovom mesecu će vam prioritet biti porodica i dešavanja oko nje. Možda ćete imati i neke pojačane obaveze prema bližnjima, a neko će imati prilike i za novu vezu.

 

Mir, sreća i izazovi

BIORITAM 4 – pred vama su mnogi izazovi, dosta napora, nerazjašnjenih situacija i nervoze. Vodite računa da vas neko ne prevari nekim nestabilnim poslovnim ponudama ili ulaganjima. Ne reagujte ishitreno, već dobro promislite.

 

 

BIORITAM 5 – vas će pratiti srećne okolnosti. Realizovaće vam se neki poslovi i novčane transakcije od kojih ste možda digli ruke. Bićete smireniji i opušteniji, pa ćete zato imati velike šanse da ostvarite nešto važno za vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2