VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Finansijska dobit naročito stiže onima koji se nađu na pravom mestu u pravo vreme ovog meseca!

 

 

OVAN – novembar 2017.

Prvo i najvažnije, novembar 2017. godine je srećan mesec za vas kada se radi o novcu. Sunce – Venera – Jupiter trio iz 8. kuće Ovna obećava povećan priliv novca ili druge oblike dobara koje ćete imati, od druge nedelje novembra. To može biti rezultat koji dolazi kroz partnerstva i saradnje, poklone, sponzore, nasleđe, fondove, vraćanja, pregovore vezano za finansijske institucije, kontakte kroz poslovno okruženje i slično, ali i kroz druge izvore, ne samo ove trenutne. U ovom periodu važnu ulogu u poboljšanju prihoda i u profesionalnom životu ima saradnja. Kada se radi o ulaganju, obrazovanju, istraživanju, otkrivanju dubljeg smisla, komunikaciji i putovanjima, imaćete sreće.

 

 

BIK – novembar 2017.

Mars je vladar kuće posla i pravi kvadrat s Plutonom. To znači da ćete u novembru 2017. godine imati puno posla i moraćete da radite pod pritiskom. Biće vanrednih situacija, kriza, mogući su sukobi ili druge vrste nevolja na poslu.

 

 

 

U najboljem slučaju radi se samo o dodatnom naporu koji ćete morati uložiti ili o neprijatnostima zbog manjih problema i neusklađenosti. Venera, vladar kuće posla Bika je dobro postavljena i konačni rezultat je pozitivan i mogli biste ostvariti nešto posebno ili vam se može ponuditi prilika koju niste očekivali. Povoljan je period za partnerstva i saradnju. Možete očekivati pozitivne rezultate. Ako su vaše finansijske odluke utemeljene na strateškom razmišljanju, dobri su izgledi za poboljšanje situacije.

 

 

BLIZANCI – novembar 2017.

Kuća posla Blizanaca je dobro postavljena tokom novembra 2017. godine. Tu se nalaze Sunce, Venera i Jupiter. Dva benefika, Venera i Jupiter udružuju snage i prave, kako to astrolozi nazivaju, najbolju konjunkciju.

 

 

 

To se tako posložilo da je Jupiter vladar kuće karijere Blizanaca, a povrh svega, Mars, vladar kuće posla Blizanaca, i nalazi se u srećnoj kući. Očekujte značajna poslovna postignuća (prepoznavanje, pohvale, prilike i slično) ili očekujte rad sa zadovoljstvom, za šta ćete biti dobro nagrađeni ili će vam nešto doneti puno zadovoljstva. Tokom novembra 2017. godine značajna će biti saradnja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4