NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

PACOV

Bićete rasejaniji nego obično, što će voditi tome da neke bitne informacije prečujete ili im ne pridate pažnju kakvu zaslužuju. U sredu, pripazite na ponašanje i što je još važnije, potrudite se da ostavite što je moguće bolji utisak na nekog iz vašeg radnog okruženja.

 

Emotivni odnosi sa nekim koga od nedavno poznajete su baš ono što ste oduvek priželjkivali – ispunjeni zabavom i stabilnošću. Vikend donosi neke zanimljive uspomene kojih ćete se sećati ceo život.

 

 

BIVO

U ponedeljak i utorak obratite pažnju na ponašanje u saobraćaju – postoji rizik od padova i lomova. Dodatna pažnja je poželjna i kada su u pitanju vaši odnosi sa partnerom, jer u sredu vas očekuju nesporazumi i manje prepirke.

 

Ova nedelja je dobra za ostvarivanje nekih želja koje su vam iz samo vama znanih razloga uvek bile u drugom planu. Takođe, pogodna je i za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji razmišljaju o promeni posla.

 

 

TIGAR

Nedelja će početi u prilično pozitivnom raspoloženju. Bićete tolerantni i opušteni pa će vaši prijatelji želeti da provode vreme sa vama. I na ljubavnom planu vas očekuju pozitivne vibracije. U utorak vas očekuje interesantan susret sa nekim do koga vam je veoma stalo.

 

Od srede budite fizički aktivni kako biste ispraznili višak energije koju imate. Budite mirni za vikend i držite se podalje od nezakonitih akcija kako ne biste imali probleme. Savetuje vam se da odete na krako putovanje ili na izlet u prirodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4