HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2017: Ciganske karte nepogrešivo prognoziraju budućnost, zato saznajte šta vas očekuje ovog meseca, piše Moj Astrolog.

 

 

OVAN

NEŠTO NOVCA – SUDIJA – DAR

Ljubav

Nešto oskudnija I lošija komunikacija u emotivnim vezama I brakovima koja stoji Ovnovima u prvoj dekadi novembra, može se prevazići, problemi razjasniti I poboljšati situacija. Kraj meseca je posebno lep Ovnovima koji planiraju brak, otpočinjanje zajedničkog života, veridbu.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka biće u fazonu novih poznanstava, ali će se teško istinski otvarati suprotnom polu. Malo ćete lutati, mnogo flertovati, a ako se pojavi “ozbiljan kandidat” za osvajanje vašeg srca, to će se dogoditi u drugoj polovini novembra. Tek ovoj osobi moći ćete da pokažete koliko ste zaista nežni I željni ljubavi.

 

 

Posao

Početke novih saradnji, poslovnih projekata, dogovora očekujte tek sredinom novembra meseca. Prvi deo novembra uglavnom će se svoditi na svakodnevne obaveze, na završavanje papirologije, prikupljanje dokumentacije koja vam je bitna, ili na kontakte sa potencijalnim saradnicima. Em će u drugom delu novembra biti življa atmosfera na poslu, em vas tada očekuju I bolje finansijske prilike. Pojedini Ovnovi u poslednjoj dekadi meseca mogu očekivati I napredovanje, promenu radnog mesta ili novčanu nagradu.

 

Zdravlje

Mogući su problemi sa žalucem I crevima, pa bi bilo dobro kontrolisati ishranu. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati problema sa šećerom i holesterolom.

 

 

BIK

KUĆA – ČEŽNJA – GUBITAK

Ljubav

Bikovi u dužim emotivnim vezama nadaju se stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom, a neki od vas priželjkuju I konkretizaciju veze, u smislu zajedničkog života ili braka. Bojim se da tokom ovog meseca sve može ostati samo na vašim željama, a da će realizacija planova biti malo izvesna. Očigledno je da ste vi I partner u jednom neudobnom periodu, kada je potrebnije usmeriti se na stabilizaciju I očuvanje odnosa, a planove za budućnost ostaviti za neku drugu priliku.

 

Slobodni Bikovi, pogotovo oni koji su duže sami mogu se odlučiti za jednu neobaveznu priču, nadajući se da će ona vremenom prerasti u nešto više.

 

Posao

Već duže vreme se suočavate sa određenom stagnacijom u svojim planovima I ciljevima, I evidentno je da još uvek nije u potpunosti otvoreno vreme za vaše napredovanje I veće pomake. Trudite se da sačuvate ono što imate, posvetite se poslovnim partnerstvima I saradničkim odnosima u kojima ste, izvršavajte svoje obaveze na vreme I težite skladu u komunikaciji sa drugima. U drugom delu novembra može se otvoriti prostor za novu saradnju ili projekat, koji na prvi pogled, dosta obećava.

 

Zdravlje

 

Statičnost, preterano uživanje u hrani I slabo kretanje vam je veliki minus tokom novembra. Ukoliko želite da se osećate bolje, moraćete da promenite svoje navike.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6