HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

MISAO – NEPRIJATELJ – LOPOV

Ljubav

Malo dešavanja za one koji su u emotivnim vezama I brakovima. Uglavnom će se odnos sa partnerom svoditi na svakodnevicu, koja će kao I do sada, biti prožeta I usponima I padovima. Očigledno je da nešto u vašoj komunikaciji sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba, ali moguće je I da vas obaveze odvlače jedno od drugog, pa iz tog razloga imate malo vremena za lepe zajedničke momente.

 

Blizanci koji su slobodni mogu osetiti veliki emotivni zanos prema jednoj osobi. Smatraćete da ste pronašli osobu baš po vašoj meri, što nije nemoguće, ali računajte da će veza biti prožeta jakim strastima I ljubomorom.

 

Posao

U ovom mesecu imate mnogo snage I volje, ali sa druge strane – potpuno ste neorganizovani, a možete se I zaluđivati nekim nepraktičnim I neprofitabilnim idejama I planovima. Nemojte se “širiti” na sto strana, već se fokusirajte samo na jedno, najbitnije pitanje ili segment, jer ćete na taj način obezbediti sebi uslove da uspete. Trudite se da u komunikaciji budete jasni I ne računajte na to da drugi mogu da vam čitaju misli, jer će nedorečenost dovoditi do nesporazuma. Po pitanju novca – iskreno, onako.

 

Zdravlje

Svaki čas će vam nešto faliti. Malo, malo pa ćete biti umorni, pa prehlađeni, na vas će se lako kačiti virusi I bakterije. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

 

 

 

 

RAK

LJUBAV – NESREĆA – PUTOVANJE

Ljubav

Velika mogućnost za trudnoću je naglašena zauzetim Rakovima. Planirali ili ne planirali, sve je otvoreno da do toga dođe. Takođe, u ovom mesecu ćete vi i partner imati naglašeno povećanje strasti, što može povremeno aktivirati i ljubomoru i posesivnost, ali ćete uspešno izlaziti sa time na kraj. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, jer on može tokom novembra bukvalno procvetati.

 

Što se slobodnih Rakova tiče, velika emocija i strast se mogu probuditi prema nekom već u prvom delu novembra. Itekako su vam otvorene šanse da uđete u jednu jaku ljubavnu priču. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima.

 

Posao

Pred Rakovima je uspešan poslovni mesec, ali računajte da ćete morati poprilično truda I energije da uložite u poslovnu svakodnevicu. Očekuje vas veliki broj obaveza, iznenadni preokreti I rešavanje problema u hodu. Jako vam je naglašeno sve što se vezuje za inostranstvo I saradnju sa državnim I javnim ustanovama. Takođe, talenti, hobi I kreativnost vam mogu doneti neočekivano dobru zaradu. Baš što se tih finansija tiče, iako će troškovi sredinom meseca biti povećani, bićete zadovoljni postignutim.

 

Zdravlje

Najveći problem po pitanju zdravlja kod mlađih Rakova se vezuje za prehlade I virusne infekcije. Stariji pripadnici znaka bi trebali da obrate pažnju na pritisak.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6