HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LAV

VERNOST – UDOVICA – PORUKA

Ljubav

Ukoliko ste nezadovoljni kvalitetom odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom, a verujem da velika većina vas jeste, u trećoj dekadi novembra postoje šanse za popravljanje vaše komunikacije, ali I za jednu življu I rasterećeniju atmosferu. Vi ste pomalo smoreni, potrebno vam je više “akcije”, dešavanja, lepih trenutaka I opuštenosti sa zajedničkim prijateljima. I to će doći na dnevni red, ubrzo ćete biti bolje volje.

 

Slobodni Lavovi će se okružiti bliskim prijateljima I sa njima provoditi svoje vreme, postati statični I nezainteresovani za bilo kakve društvene aktivnosti. Kraj meseca donosi pozitivne promene.

 

Posao

Čekate neke promene I već pomalo odustajete od svega, jer vam se čini da se ništa pozitivno I podsticajno ne dešava u poslovnom segmentu. Možda očekujete previše, a moguće je I da ste se nadali da će sve ovo ići mnogo brže. No, vašem čekanju je tokom novembra zaista kraj, jer poslednja dekada meseca aktivira sve ono oko čega ste se angažovali u proteklom periodu. Odličan je momenat za dogovore, za promenu radnog mesta, za dobijanje novih projekata, čak I za nezaposlene.

 

Zdravlje

Stariji mogu imati pad imuniteta I aktiviranje hroničnih tegoba, naročito u prvom delu meseca. Ostatak novembra je povoljniji u zdravstvenom segmentu.

 

 

DEVICA

LOPOV – ISTINA – NADA

Ljubav

Ovo su lepe karte za zauzete Device, jer mogu u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom uneti više nežnosti, romantike, senzualnosti. Ipak, za neke od vas upozorenje – ova kombinacija karata može ukazati I na pojavu naklonosti prema jednoj osobi koja nije u vašoj blizini, ali sa kojom imate povremene tajne susrete. Vodite računa da ovim ne uprskate odnos u kojem ste.

 

Slobodne Device očekuje zaljubljivanje, ali I preporuka da realnim očima sagledaju osobu koja im se dopada. Nemojte je idealizovati, jer I sami znate da velika idealizacija može dovesti I do velikog razočarenja.

 

Posao

Ako radite sa inostranstvom, ako radite sa lekovima, alkoholom, cigaretama, ako vaš posao zahteva kreativnost, ideje I inovativnost – novembar mesec će vam doneti prosperitet I uspeh. Ukoliko niste u ovim delatnostima, slobodno računajte da ćete ovaj period bukvalno prespavati. Slaba organizacija, mnogo planova, ali mala realizacija I konkretni rezultati. Moguće je da ćete na kraju meseca shvatiti da ništa konkretno niste uspeli da uradite I da ste se samo vrteli u krug. Finansije – ništa naročito.

 

Zdravlje

 

Statičnost, umor, bezvoljnost, smanjen priliv energije. Starijim Devicama I pad imuniteta. Mlađi pripadnici znaka mogu imati problem I sa zubima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6