IZLUDI BIVŠEG! 10 bezazlenih stvari kojima ćeš ga RASPAMETITI načisto..

IZLUDI BIVŠEG! 10 bezazlenih stvari kojima ćeš ga RASPAMETITI načisto..

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

1. Selfiji s neizbježnom post-prekid frizurom. Promjena frizure nakon prekida toliko je čest korak da bi je već i službeno trebali smatrati jednim od koraka u prebolijevanju bivšeg. Iskreno, postoji li bolji način da mu poručite da vam je bolje bez njega od undercuta i pramenova duginih boja? Šteta za njega, jer vi više niste njegova cura.

 

 

2. Postavljanje slika Ah taj četvrtak… savršen dan za prisjećanje onog Halloweena kad ste se maskirali u francusku sobaricu… ili možda ono ljeto kad ste s frendicama obavili dvosatni photosession u bikiniju? Uvjeravamo vas, zbog toga vas na Instagramu (potajno) prate baš svi vaši bivši.

 

 

3. Misteriozne fotke doručka. Pa što ima veze ako je vlasnik onog drugog tanjura vaša frendica? On to ne mora znati.

 

 

4. Niz fotki sa svim ljudima na koje naiđete. Obično niste tip koji će izaći u klub, popiti koju više i onda izvaditi mobitel i zahtijevati selfie s baš svakom osobom na koju naletite – poznatom ili nepoznatom. Ipak, ovo je savršen trenutak da vaš Instagram profil niže fotke sa što većim brojem ljudi jer on svakako nije nezamjenjiv.

 

 

5. Poziranje s vrlo zgodnim i vrlo platonskim prijateljem. Marko vam je stvarno, ali stvarno samo prijatelj, ali Marko izgleda bolje od Jamieja Dornana i za vašeg bivšeg Marko nije ništa drugo nego ozbiljna prijetnja. Pa, ako dosad već nije požalio to što vas je ostavio, sad će sigurno o tome početi aktivno razmišljati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3