Pun Mjesec u Biku, ljubav na velikom testu- Najveći uticaj na Bika, Škorpiona, Vodenjaka i Lava!

Pun Mjesec u Biku, ljubav na velikom testu- Najveći uticaj na Bika, Škorpiona, Vodenjaka i Lava!

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pun Mjesec u Biku je 04.11.2017. u 06:24 h na 11. stupnju u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama. Ovaj Pun Mjesec je u povoljnom aspektu s Neptunom, što možemo iskoristiti uživajući u ljepoti, glazbi, umjetnosti, u nečemu što donosi mir i uljepšava stvarnost.

 

 

Pravo je vrijeme za privlačenje novca na kreativan način. To može, ali i ne mora biti ritual za bogatstvo, kao npr. onaj sa staklenkom u koju se stavlja 7 novčića, ili onaj da uzmete novčanicu i podignete u pravcu Punog Mjeseca mašući njome i govorite afirmacije za privlačenje novca. To može biti vizualizacija novca, posebno u ranim satima 04.11. (oko 06.24 h).

 

Ovog puta Venera, koja vlada Punim Mjesecom je u opoziciji s Uranom. Ovo će donijeti neke neočekivane događaje, nagle promjene, kod nekog dobitak, kod drugog neočekivani troškovi (oko 3., 4., 5. 11.).

 

Uzbuđenje, iznenađenja, češće neprijatna, a kod nekih napetost u odnosima, kod nekih nagli prekidi, ulazak u rizik, neizvjesnost.

 

Budite oprezni, nije povoljno vrijeme za nove stvari, posebno vezane za partnerstva, suradnju s drugima, udruživanje, ali i financijski rizik kod nekih. Postupci u afektu mogu  biti prisutni, a kako Pun Mjesec pojačava emocije, kod nekih izaziva nemogućnost kontroliranja, te tako može doći i do nekih neugodnosti, nezgoda i slično.

 

To se odnosi prije svega na osobe koje imaju neku planetu oko 25 stupnja u Ovnu, Vagi, Raku i Jarcu. S druge strane odnosi se na osobe koje imaju podznak u Vagi i Biku, kojim vlada Venera.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3