VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Račica živi za ljubav, Škorpija najstrastvenija, Djevica nježna dama..

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Račica živi za ljubav, Škorpija najstrastvenija, Djevica nježna dama..

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Sve o ženama, njihovom karakteru i osobinama možete saznati u sledećim redovima…

 

 

Žena Ovan

Imate odlučan karakter, volite sve ono što je čisto, jasno, precizno. Puni ste samopouzdanjem. Hrabri ste i preduzimljivi. Vaš entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodite sve teškoće. Inicijativni ste i kad se nađete na raskršću dva puta brzo se odlučujete.

 

Vaš karakter ima veliki uticaj i na ponašanje u ljubavi. Nikako se ne možete svrstati u red žena – ropkinja, žena koje se povinuju željama i zahtevima muškarca. Suviše ste nezavisni da biste mogli podneti da vas neko stavi u kavez. Tražite uzajamno poverenje, koje će obezbediti život udvoje bez scena i večnih sumnji.

 

Ljubomorni ste i to pokazujete. Zahtevate jasne odgovore na pitanja. Za vas je idealan muskarac koji ima jak karakter, koji će vam imponovati. Ako otkrijete neverstvo, spremni ste da uzvratite na isti način…

 

 

Žena Bik

Vi stojite čvrsto na zemlji. Volite sve ono što je postojano i opipljivo. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

 

Iako je vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost. Bežite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško vas je od toga odvratiti. Više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje.

 

Ljubav igra veliku ulogu u vašem životu. Za vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nežnosti i uživanja. Kad upoznate osobu koja vam se sviđa želite na svaki nacin da privučete pažnju na sebe. Period posmatranja kod vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer vi sve odluke donosite posle dugog i zrelog razmišljanja.

 

 

Žena Blizanac

Dinamičnost je najvažnija crta vašeg karaktera. Beskrajno cenite slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljavate da vam bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. U poslu umete da pronađete najbolji način ka uspehu.

 

Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Čak i kada zavolite nekoga, plašite se da se za njega previše ne vežete. Zbog bojazni da ne postanete njegov rob, možete ga i napustiti, iako znate da vas voli.

 

U ljubavi i braku ste verni, što tražite i od svog partnera. Svoja osećanja ne pokazujete javno: štaviše delujete hladno. Sa partnerom ste sasvim drugačiji. Tu vaša ljubav i strast dolaze do punog izražaja. Od osobe koje volite tražite izlive nežnosti i bujne strasti. Iako, pre svega cenite razum, u ljubavi sve podređujete osećanjima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4