HOROSKOP DO 23. APRILA 2018. GODINE: Evo kome Pluton u direktnom hodu DONOSI VELIKE PARE!

HOROSKOP DO 23. APRILA 2018. GODINE: Evo kome Pluton u direktnom hodu DONOSI VELIKE PARE!

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pluton je planeta uspeha i priliva novca, a evo koje znakove će obradovati materijalnim bogatstvom!

 

Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton je krenuo direktnim hodom preko Jarca, znaka karijere i ambicije. Ova planeta simbolizuje unutrašnju snagu, moć regeneracije, harizmu, seksualnost, veliko bogatstvo, nagli uspon onda kada sve izgleda izgubljeno.

Ove nedelje obrazuje harmonične aspekte sa Marsom i Venerom u Devici, Saturnom u Strelcu, Neptunom u Ribama, a izazovne sa Suncem i Merkurom u Vagi, što donosi napredovanje u karijeri i novac, a upozorava da se klonite rasprava, piše Marina Jungić Milošević za Novosti.

 

Preko Urana, Neptuna i Saturna, planeta originalnosti, mašte i upornosti, od 2008. godine prelazi tranzitni Pluton koji rođenima u periodu od 13. novembra 1988. do 6. februara 1991. godine, narednih sedam godina donosi uspeh, posebno ako se bave naukom, politikom, umetnošću, medicinom.

Uticaj tranzitnog Plutona u ličnom horoskopu zavisi od aspekata koje obrazuje sa vladaocima vašeg znaka. Njegov uticaj naglašen je u Škorpiji, Ovnu i Blizancima, a slabiji u Biku, Vagi i Strelcu.

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Trigon između vašeg vladaoca Marsa i Plutona u desetoj astrološkoj kući donosi vam značajne promene u karijeri.

 

Čuvajte se sportskih povreda.

 

 

BIK (20. 4 – 21. 5)

Pozicija Plutona u devetom astrološkom polju, pod uticajem vašeg vladaoca Venere i Marsa, najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima. Mogući problemi sa štitastom žlezdom i jetrom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca i Plutona u astrološkoj kući finansija upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

 

Čuvajte se povreda, naročito šaka, prstiju.

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Pluton u direktnom hodu preko vašeg sedmog astrološkog polja najavljuje promene ili želju za promenom u bračnim ili partnerskim odnosima. Mogući problemi sa želucem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3