NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Šta vas čeka u sedmici od 6. do 13. novembra u ljubavnoj, poslovnoj i zdravstvenoj sferi života.

 

OVAN
Hrana
Koliko god da imate obaveza na dnevnoj bazi, i večito se borite sa manjkom vremena, ovo je period kada biste makar kada su obroci u pitanju, trebali da usporite. Ne jedite na brzinu, odvojte dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih obroka, ali i za istinsko uživanje u njima.

 

Ljubav
Emotivni ili bračni partner vas može u ovom periodu pritiskati na donošenje nekih odluka. Možda i niste baš raspoloženi za to što voljena osoba predlaže, ali ste skloni da joj popuštate i idete „niz dlaku“ da bi situacija u vašem odnosu funkcionisala kako treba. Ove sedmice, neke sitne provokacije stoje između vas dvoje, koje mogu odvesti i u manje rasprave, u kojima ćete vi uvek biti ona osoba koja se teši rečenicom „pametniji popušta“.

 

Slobodni Ovnovi su konačno naleteli na osobu koja im se po svim njihovim merilima dopada i sa kojom mogu tako lepo da se „igraju“, provociraju, pletu ljubavnu mrežu jedno oko drugog. Ova osoba u sebi nosi istovremeno suptilnost i strast i nije ni čudo što ste „odlepili“ za njom.

 

Posao
Vi biste da požurite, ali neke okolnosti ili nerešena pitanja vas sputavaju. Imaćete osećaj, bar u prvim danima ove sedmice, kao da ste na trci sa preprekama. Svaki čas morate nešto da zaobilazite, rešavate, što vas usporava i da se ne lažemo – jako nervira. Rešili biste vi sve ovo onako kao što to radite inače – glavom o zid, ali nekako kopčate da na taj način ne biste dobili ono što želite, pa popuštate, a u sebi gunđate. Verujte mi da je ovakav način funkcionisanja trenutno ipak bolji po vas. Imajte strpljenja.

 

Novac
Venera je ušla u vaše polje naplate potraživanja, pa će novca biti više nego inače. Takođe, ulazite u period kada stoje povoljne okolnosti za uzimanje kredita ili refinansiranje dugovanja.

 

Zdravlje
Svesni ste da trenutno i niste baš energetski najjači, pa povremeno povucite ručnu kočnicu i uzmite više vremena za sebe. Odmarajte se.

 

 

BIK
Hrana
Kako se vaša vladarka više približava Jupiteru, to apetiti rastu sve više. U ovom ste periodu „svaštara“ kada je hrana u pitanju – sve volite, sve vam godi, u svemu uživate. Ponekad imate utisak da ste toliko gladni da biste mogli da pojedete i masno ćebe….

 

 

Ljubav
U vašem polju emotivnih veza i bračnih partnerstava se već nalaze Sunce i Jupiter, a od 7. novembra im se pridružuje i Venera, vladarka vašeg znaka. Sami sebe ćete ubeđivati da vi u stvari radite sve i samo u interesu vaše veze, dok će druga strana verovatno smatrati da pokušavate da je kontrolišete, da ste je uzeli „pod svoje“ i da joj povremeno ne dajete ni da udahne kako treba. Naglašena je kontrola i isključivost kod vas, pa popustite povremeno malkice, da ne biste potpuno smorili osobu koju volite.

 

Slobodni Bikovi će definitivno prestati da razmišljaju glavom i dozvoliće da ih u potpunosti obuzme hemija prema nekom. Rešili ste da ovu osobu osvojite i nemate nameru da odustanete od toga.

 

Posao
Sigurno je da će vas ova nedelja u poslovnom segmentu vrlo umoriti i energetski iscrpeti, jer ćete imati dosta situacija u kojima ćete morati da budete organizovani da bi stigli sve da završite na vreme. No, i pored toga, ne smatram da ćete biti nezadovoljni onim što budete postigli, pogotovo kada su saradnički i partnerski odnosi u pitanju. Šta više, neki od vas mogu već dobiti i jake potvrde o novom poslu, projektu ili pokretanju saradnje sa ljudima koji su prilično jaki u oblasti koja vas interesuje.

 

Novac
Ne mogu da kažem da su prilivi ove nedelje loši, ali je zato vaš odnos prema novcu koji posedujete prilično neodgovoran. Neke troškove zaista možete da izbegnete.

 

Zdravlje
Mogućnosti za manju prehladu u prvom delu sedmice ili problem sa stomakom uzrokovan virusom. U svakom slučaju, kratkotrajne manifestacije.

 

 

BLIZANCI
Hrana
Definitivno radite protiv sebe. Znate da ne biste trebali da konzumirate neke namirnice, ali ne želite da ograničavate sebe. Ili ne možete. Takođe, ako ste krenuli sa nekim novim režimom ishrane, definitivno ćete početi da „brljate“…..

 

Ljubav
Od leptirića koje osećate u svom stomaku zbog neke osobe potpuno ste pobrljavili. Više ne znate ni šta pričate, ni gde udarate, samo vam je na pameti kako da je osvojite. Ni dotična persona nije ni malo ravnodušna prema vama, samo vam „udara čežnju“ svojim povremenim povlačenjima i ćutanjima, što kod vas proizvodi samo još veću potrebu i želju. Nisam sigurna da li se vaš ljubavni zemljotres može pokrenuti baš ove nedelje, već pre sledeće, ali dani oko vikenda su svakako zanimljivi – pa pokušajte, ne košta ništa.

 

Zauzeti Blizanci – iskreno rečeno, vi i partner kao pokušavate nešto, kao trudite se jedno oko drugog, ali rezultati su daleko od dobrih. Pred vama je jedna onako, prilično smorna nedelja…

 

Posao
Trudite se da u dogovorima ne ostajete nedorečeni, da ne mislite da sagovornik može da vam čita misli, ali i da ne brzate i ne trčite kao ždrebe pred rudu. Takođe, u glavi vam je haos od planova, mogućnosti, želja, što čini jednu veliku zbrku, zbog koje možete propustiti da uradite nešto što vam je zaista važno. Ako je ikako moguće, pokušajte da se organizujete bolje, da ne biste dovodili sebe u situaciju da završavate stvari u poslednjem trenutku. Nešto bolji odnos sa kolegama i sa autoritetima.

 

Novac
Nešto više novca se sliva u vaše džepove, ali se i troškovi proporcionalno povećavaju, tako da ste, realno gledano – opet na istom. Snalazite se kako znate i umete.

 

Zdravlje
Najviše će vam prijati da budete u pokretu, da budete aktivni, najbolje na svežem vazduhu. Na taj način ćete se osećati bolje i biti energetski mnogo jači.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4