ZAPISANO JE U ZVEZDAMA: Vaš znak OTKRIVA kakvog MUŠKARCA stvarno zaslužujete!

ZAPISANO JE U ZVEZDAMA: Vaš znak OTKRIVA kakvog MUŠKARCA stvarno zaslužujete!

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ukoliko dobro poznajete vaš znak i znate sa kojim znacima je kompatibilan biće vam lakše da se date u potragu za idealnim partnerom jer ćete moći da eliminišete one koji se ne slažu sa vašim zvezdama.

 

Možda znate kakvog muškarca tražite: nekoga ko će vas zasmejavati po ceo dan, ko će vas obasipati poklonima i pažnjom, ko će vas voditi na romantična putovanja i odličan je u krevetu.

 

Bez obzira na to kakvog muškarca želite, ali zaslužujete najbolje te se dobro upoznajte sa astrološkim aspektima svakog od njih i vidite ko vam najviše odgovara.

 

 

OVAN

Do srži nezavisna i logična stvorenja koja vole da budu sami i razmišljaju. Traže muškarca koji će moći da im parira u intelektualnim razgovorima, neko ko je poverljiv i iskren jer oni nemaju vremena za sprdnju.

 

 

BIK

Oni su najpopustljiviji znak i vole pogrešna zadovoljstva. Kada su u vezi potpuno su posvećeni i žele muškarca koji je romantičan i strastven.

 

Žele nekoga ko je samostalan, a najseksi im je muškarac koji ima jaku volju.

 

 

BLIZANCI

Avanturiste i društvenjaci, blizanci će očekivati da ih partner prati u svemu i traže muškarca koji direktno kaže šta želi, radoznao je i zabavan.

 

 

RAK

Niko nije ljubazan i osetljiv kao rak. Oni uvek žele najbolje za partnera, ali ne dozvoljavaju da ih koriste. Treba im muškarac koji je poput njih, neko ko je iskren, otvoren i sposoban da bude samostalan.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3