ZBOG OVOG OSTAVLJAJU BEZ KAJANJA: Bik će otići od NEPROMIŠLJENE osobe, Djevica NE TRPI neodgovornost, a Škorpion PREZIRE laž

ZBOG OVOG OSTAVLJAJU BEZ KAJANJA: Bik će otići od NEPROMIŠLJENE osobe, Djevica NE TRPI neodgovornost, a Škorpion PREZIRE laž

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

“Nije do tebe, do mene je.”, to je poznati izraz koji se govori kada netko shvati da nije zaljubljen u svog partnera kako je mislio.

 

Dakle, je li stvarno do vas ili je zapravo do njih?

 

Možda je razlog vaš horoskopski znak ili bolje rečeno, dominantne osobnosti izložene vašem horoskopskom znaku, piše “Thought catalog“.

 

Saznajte razloge zbog kojih prekidate s drugima i zašto ste prekinuli sa svojim bivšim partnerima .. ili možda niste.

 

 

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Ovan je neovisan, entuzijastičan i znatiželjan.

 

On uživa u uzbuđenjima u životu, tako da mu nikako ne odgovara lijen i ovisan partner koji ne dijeli njegov entuzijazam.

 

 

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Ako postoji jedna stvar koja je važna za Bika, to je stabilnost i red. Bik je pedantan i voli stvari raditi na određeni način.

 

Impulzivan partner koji ne razmišlja o svemu prije nego što nešto učini, neće uspjeti ostvariti dugu vezu s pažljivim Bikom.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Blizanac je nestašan,  voli zabavu više od svih znakova i jako voli razgovarati.

 

On preferira osobe koje mogu držati korak s njegovim duhovitim i maštovitim umom i kojima neće smetati njegovi izlasci i druženja.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rak je pouzdan, vjeran i brižan, te cijeni svoje odnose s ljudima. Ako njegov partner ne poštuje njegove  prijatelje i obitelj, to je često završena stvar.

 

Ukoliko njegov partner ne pokazuje nikakvu samilost i suosjećanje prema drugima, više se nema o čemu razgovarati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4