ZNACI ZODIJAKA POSLIJE 40-e! Ovan mlad i lud DO KRAJA, Djevice NJEGOVANE dame, Blizanci ni pod stare dane NE ODUSTAJU od svojih ciljeva

ZNACI ZODIJAKA POSLIJE 40-e! Ovan mlad i lud DO KRAJA, Djevice NJEGOVANE dame, Blizanci ni pod stare dane NE ODUSTAJU od svojih ciljeva

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Čitajte o sebi i prijateljima, bit će vam interesantno!

 

Ovan

Ovnovi ignoriraju svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati.

 

Bik

Bikovi vole malo više pojesti, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju raditi, napredovati i razvijati se.

 

Rak

Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i djede.

Lav

Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

 

Djevica

Djevice počinju negativno prihvaćaju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje ostti u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne, i njegovane dame i gospoda.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3