DNEVNI HOROSKOP za 7. novembar: Jarca očekuju zanimljivi događaji, Blizancima stiže važna poruka, Vage- ostavite prošlost iza sebe…

DNEVNI HOROSKOP za 7. novembar: Jarca očekuju zanimljivi događaji, Blizancima stiže važna poruka, Vage- ostavite prošlost iza sebe…

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Danas na nebu ništa novog nema, Venera je u Škorpiji i dalje, i tako sve do 1. decembra. I dalje očekujte jak intenzitet osećanja zbog Škorpije pod jakim uticajem Plutona i Marsa, buru i duboke emocije. Zaboravite na lak flert, ovo je period za ozbiljne igrače na polju ljubavi, konkretne, jasne, koji ne okolišaju mnogo, već idu direktno na cilj.
Vucite pametne poteze, budite tajanstveni, igrajte igre zavođenja, budite originalni u tome. Ne dozvolite ljubomori da vam pokvari ovaj period.

Ugodan dan svima.

 

ovan

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.

 

LJUBAV
Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

 

ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

 

 

bik
POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

 

LJUBAV
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

 

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

 

blizanci

POSAO
Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.

 

LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4