Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Kineski mesečni horoskop za novembar 2017. godine priprema nas na preispitivanja i traži od nas strpljenje

 

Mesec Metalne Svinje u godini Vatrenog Petla, od srede 8. novembra 2017. godine uvodi nas u tranziciju ulaskom u zimski period i pripremama za godinu Zemljanog Psa.

 

Za mnoge znakove ovo će biti mesec preispitivanja. Ne savetuju se žurba i individualizam, preporučuju se strpljenje i timski pristup svim problemima.

 

Rođeni u znaku Psa očekuju susret i snažnu privlačnost.

 

Rođeni u znaku Petla konačno moraju da raščiste put ljubavi od starih prepreka..

 

Rođeni u znaku Svinje treba da posvete više vremena voljenoj osobi.

 

 

Svinja – novembar 2017.

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi i zaista joj date prednost u odnosu na donedavne prioritete. Ako ste sami, zabavite se u društvu prijatelja i sačekajte da vas anđeli ljubavi posete kad dođe vreme za to. Dobar tajming je i rešenje za poslovne dileme, samo ne tražite komplikovana rešenja. Sitne promene, oslonac na svoje veliko znanje i poslovična pažnja koja je vaš zaštitni znak biće dovoljni da stvari opet krenu uzlaznom putanjom.

 

Pas – novembar 2017.

Da, suprotnosti se privlače i vi ćete ovog meseca biti najjači dokaz za to. No potrebno je mnogo vremena da se konfliktne strane uklope. Ako budete imali dovoljno strpljenja, nije nemoguća i ljubav bez granica. Na poslu vas očekuju trzavice, imaćete čitav mesec pred sobom da popravljate ono što ste omaškom propustili. Vaš nauk možete da iskoristite i za profesionalnu edukaciju, možda ne samo za vas već i za vaše kolege.

 

Petao – novembar 2017.

Sve dok ne očistite put od starih prepreka, neće se na obzorju ukazati nova ljubav kako hita u vašem pravcu. Ako ste u dugoj emotivnoj vezi, vreme je za otvoren razgovor o problemima koje potiskujete već neko vreme. Upravo ovog meseca imaćete više prilika za to, budite fleksibilni i prihvatite predloge partnera. Za uspešan poslovni mesec ključan je izbor pravog trenutka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4