Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Majmun – novembar 2017.

Ostavite dovoljno vremena ovog meseca za prijatelje i rodbinu, računajte da nekom može biti vitalno važna vaša pomoć. Sigurno nećete biti zadovoljni ako budete morali da birate između novih planova i stare date reči. Usamljeni Majmuni imaju priliku za prijatno poznanstvo, možda će baš to biti lep način da provedete jesenje večeri. Ne žurite s poslovnim zadacima, moguće su greške.

 

Konj – novembar 2017.

Ne otkrivajte svoje planove, ne brzajte. To se odnosi i na vaš profesionalni napredak i položaj, za koje još ništa nije konačno rešeno. Takođe, to je dobar savet i za one pripadnike znaka kojima su jesenje večeri donele leptiriće u stomaku i inspirisala ih na ljubavne stihove. Jeste li to baš vi? Uživajte u trenucima topline i pripremite se da malo strpljivije sačekate lep ishod.

 

Zec – novembar 2017.

Budite ono što ste i ne bojte se ničega. Vaš prirodni šarm zarobiće srca brže nego upinjanje da nekom prikažete svoje najbolje strane. Na poslu vas spotiču teškoće čiji izvor nećete lako otkriti. Šta više, moguće je da problemi uopšte nisu u vašem obimu rada. Nema druge nego da potražite pomoć kolega iz nadležnog sektora, budite oprezni da ne povredite nečiju sujetu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4