Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

Kineski horoskop za novembar 2017.: Psa očekuje vatreni ljubavni susret, Zmaju stiže novac, Petao mora da se reši prošlosti…

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pacov – novembar 2017.

Tolike ljubavne ponude sigurno će vas zbuniti, ali nezgoda je što ni u jednoj ne vidite svoj ideal. Ako vam ne prija samoća, najbolje je da prihvatite i neki kompromis. Ako možete da čekate, postoji mogućnost da dočekate i pravu idilu iz bajke. Strpljenje i pažljiv pristup ključ su i profesionalnih situacija, jer ćete samo tako moći da predupredite i svoje i tuđe greške.

 

Koza – novembar 2017.

Nemojte da vas čudi što se ljudi menjaju, uživajte u magiji transformacije. Baš će ta čarolija pretvoriti poznanika u prijatelja, a prijateljstvo može biti najjači temelj ljubavi. Poslovni planovi su veliki, ali u njihovoj realizaciji biće vam neophodna snažna podrška. Velike su šanse da ćete je dobiti, naročito ako vam se priključi i vaša snažna mreža profesionalnih kontakata.

 

Bivo – novembar 2017.

Divne, nežne energije obojiće vaš novembar, pa ne propustite taj potez zainteresovane osobe koja zapravo znači poziv na ljubav. Muke s poslom nemojte doživljavati lično, sigurno će turbulencije potrajati čitavog meseca. Najlošija opcija biće da dozvolite svojoj tvrdoglavosti da prevlada, bolje je da date šansu svojoj kreativnosti – ona će vas izvući iz neprijatnih situacija.

 

 

lovesensa

Stranice: 1 2 3 4