Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jarčevi se ne slažu sa Ovnom, Blizancima i Strelčevima

Jarčevi se predstavljaju kao da im ljubav nije važna, ali tako se samo brane od razočarenja. Ne vole partnere koji nemaju samokontrolu ili koji su slabiji od njih.

 

Nepogodnu ljubavnu vezu imaju sa Ovnovima, za koje misle da su previše nestrpljivi i lakoverni, kao i s Blizancima, jer smatraju da nemaju ideala kojima teže. Ništa bolja kombinacija nije ni sa Strelčevima, koji se u vezi pokazuju kao njihove potpune suprotnosti.

 

 

Vodolije se ne slažu sa Bikom, Rakom i Devicom

Vodolijama nije problem da se zaljube, već da u ljubavnom odnosu funkcionišu tako da ne osećaju kako su izgubili svoju slobodu ili mogućnost izbora. Ne vole ljude koji nemaju moral.

 

Nepogodnu ljubavne kombinacije imaju sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže, Rakovima, koji su im pomalo dosadni, kao i sa Devicama, koje od njih zahtevaju uvođenje reda.

 

 

Ribe se ne slažu sa Ovnom, Lavom i Blizancima

Ribe su u potrazi za partnerom s kojim će imati ljubav iz snova, a odbiće ih partner koji se ponaša nerazumno i neshvatljivo i koji ima površne poglede na život.

 

Nepogodnu ljubavne kombinacije imaju sa Ovnovima, koji su za njih previše agresivni i netaktični, Blizancima, koji nemaju dovoljno razumevanja za druge, kao i sa Lavovima, koji bi njima mogli da manipulišu.

Stranice: 1 2 3 4