HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU BIKA: Period u kojem želimo da budemo voljeni i stičemo obilje!

HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU BIKA: Period u kojem želimo da budemo voljeni i stičemo obilje!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ako pomislite na Mesec u Biku, pomislićete na malu vikendicu na obali planinskog jezera, pomislićete na komad Sacher torte i šoljicu crne kafe nakon ručka.

 

 

Iako je uobičajeno da u vreme Mesečevih mena (posebno za vreme Punog Meseca) raste emotivna napetost, primetićete da u protekla 2 dana nije bilo tenzije, već neki začuđujući mir. Isti možemo zahvaliti punom Mesecu u fiksnom, zemljanom znaku Bika koji ima potrebu da nas stabilizuje i zadrži nam obe noge na zemlji.

 

 Bik nije oličenje brzine i nesmotrenog jurišanja.

 

Ako pomislite na Mesec u Biku, pomislićete na malu vikendicu na obali planinskog jezera, pomislićete na komad Sacher torte i šoljicu crne kafe nakon ručka, setićete se i omiljene čokoladice koju ste dobijali od majke u detinjstvu… Bik predstavnja i kasno proleće, tek sazrele trešnje i jedan kratak poljubac u obraz.

 

Bik , kao i ostali zemljani znakovi, svet oko sebe opaža prvenstvneno čulno. Bik je taktilan (prija mu dodir), vizualan (prija mu ono što vidi, uživa u bojama) i audialan (prija mu bilo kakav zvuk), pa ćemo sa Punim Mesecom u Biku u narednih 28 dana osetiti potrebu da volimo i da budemo voljeni, da bar na jedan dan stavimo nečije potrebe ispred svojih (vladar Meseca je Venera u Vagi – usmerenost na partnerske odnose) i da budemo nežniji i brižniji više nego ikad.

 

Druga ,,polovina” Punog Meseca je Sunce u znaku Škorpije, opozitno postavljenom u odnosu na znak Bika. Sunce u Škorpiji i jeste ta transformacija ega, njegovo obuzdavanje, sažimanje i ostavljanje po strani, makar privremeno.

 

U ovih mesec dana, neće biti povišenih tonova, neće biti vikanja i nervnih slomova na dnevnoj bazi, niti sukoba koji se ne mogu rešiti isti dan uz jedno piće ili ručak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2