Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Posao

Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari.

 

Godišnji horoskop za Jarca 2018. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2018., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak.

 

Ljubav

Jarčevi će dodatno uživati u romantičnim odnosima i biće opušteniji. Nedostaje vam više samopouzdanja i energije u zamislima od kojih pre vremena odustajete. Partner je malo razočaran u vas i vaša veza može doći u ozbiljnu krizu sredinom leta. Oni koji su solo imaju izgleda da upoznaju srodnu dušu, najviše u maju ili u avgustu.

 

 

VODOLIJA

Posao

Vodolijama će uspešnija biti druga polovina i kraj 2018. godine, kada će najzad razrešiti neke ozbilje dileme i probleme sa kojima su već neko vreme suočene. Finansije bi trebalo da se popravljaju kako godina bude odmicala pa iskoristite da i nešto uštedite.

 

Ljubav

Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje godišnji horoskop za Vodoliju 2018., vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona.

 

Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika.

 

 

RIBE

Posao

Ribe će imati godinu sa dosta optimizma i realističnijeg odnosa prema životnim problemima, pri čemu će to biti i idealno vreme za savršeno intimno povezivanje sa osobom do koje im je stalo. Važno je o da tokom ove godine ostanete pozitivni i da zadržite veru u sebe i svoje poslovne odluke ma šta vam drugi pričali.

 

Zima će vam otvoriti jednu novu poslovnu mogućnost koju bi trebalo da pokušate iskoristiti svojom mudrošću.

 

 

Ljubav

Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih rešite. Iako će biti prostora za nesporazume i u septembru i oktobru, važno je da stalno ulažete ljubav, nežnost i poverenje u vašu vezu. Ako stvari krenu nizbrdo, shvatićete da li možete da računate na osobu sa kojom ste u vezi.

 

 

luftika.rs

Stranice: 1 2 3 4