EVO KAKO DA PROVALIŠ ŠTA ON MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak KRIJE LJUBAV

EVO KAKO DA PROVALIŠ ŠTA ON MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak KRIJE LJUBAV

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Mnogi pamte osobe po crtama lica, a upravo te karakteristike mogu odati i osobine određenog horoskopskog znaka. Da ne dužimo, pročitajte sami, piše Luftika.

 

Ovan

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom seksipilu, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi.

 

I kad je muškobanjasta, žena OVan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

 

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled ume da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda.

 

Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

 

Blizanci

I kad deluje mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao Kruela iz ‘Sto i jednog dalmatinca’, ipak se iza takvog imidža krije osetljiva devojčica koja nikada neće odrasti. Priča mnogo, ali najmanje o sebi.

 

Ukoliko deluje kao ‘fam fatal’, i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

Rak

Njegov dečački izgled, čak i kad ima ‘bejbi fejs’, ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled.

 

Jer, on pleni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, sa obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

 

 

Lav

Izraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimećena, a ukoliko je ne primete – i dalje će glumiti. Sva je doterana i ‘fensi’, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu.

 

Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

 

Devica

Njenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, ume da se preobrazi iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život.

 

Muškarcu Devici nije bitno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, mada prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

 

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3