HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Horoskop za vreme Venere u Škorpiji predviđa pojačanu seksualnu energiju, ljubavni zanos i skrivene želje, a evo na koje znakove Zodijaka će ovaj aspekt najviše uticati!

 

Venera je u znaku Škorpije, ali će ovoga puta praviti dobre tranzite. Seksepil, erotika i zavođenje su neizostavni deo ljubavnih događaja kada je Venera u znaku koji je vezan za misterije i seksulanost. U ovom periodu nestaje tolerancija i usklađuvanje, jer se sada intenzivno želi neko ili nešto, i ne pristaje se na kompromis.

 

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame.

 

Želje su duboke i snažne, a osećate se fatalno, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13, 20 i 21. novembra. Ljubav i seksulanost se stapaju.

 

Ljubavne želje i žrtvovanje zbog ljubavi biće pojačano kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama, oko 12. i 13. novembra. Jupiter sve pojačava, a tokom tih dana doneće nekome zadovljstvo i uživanje u ljubavi, a drugima veći dobitak, pojačan apetiti, uživanje u hrani ili u trošenju novca.

 

Pod uticajem Venere u Škorpiji lepa dešavanja će pre svega osetiti vodeni znaciŠkorpije rođene oko 2. do 7. novembra, martovske Ribe i rođeni početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom vladavine Jarca, kao i oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme, ili 10. oko 11. stepena u Škorpiiji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4