HOROSKOP DO 9. DECEMBRA 2017: Evo kakve izazove i lepote donosi Mars u znaku Vage

HOROSKOP DO 9. DECEMBRA 2017: Evo kakve izazove i lepote donosi Mars u znaku Vage

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Mars u znaku Vage budi nežnost, potrebu za finom estetikom i jake emocije, a evo šta nam još horoskop predviđa do 9. decembra!

 

U znaku Vage Mars je “u padu” pa je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost – barem ne u onom staromodnom, uvreženom smislu. Ovaj Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u šoping centretroši novac na pažljivo odabrane odevne predmete, hodočasti po salonima za ulepšavanje, a umesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili makazama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

 

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, ovnovske, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije, inicijative, osim kada se pojavi netko lepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji; tada se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu.

 

I eto, baš u takvim, estetskim i umetničkim sferama ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umesto neustrašivog ratnikai odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni muzičarpesnik oštrog pera ili šminker, model, fotograf, pevač…

 

To mu je prirodno i lako, otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi treba aplauz i priznanje za profinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

 

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način sarađujemo, koliko smo spremni na kompromise.

 

U vezama nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, profinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulsivnosti, preterane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a ponekad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2