Srce, Misli, Duh ili Snovi: Ono što PRVO vidite na OVOJ slici – otkriva šta vas VODI KROZ ŽIVOT

Srce, Misli, Duh ili Snovi: Ono što PRVO vidite na OVOJ slici – otkriva šta vas VODI KROZ ŽIVOT

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaša mračna strana je skrivena sila ogromne moći koja, kad se iskoristi, može donijeti velike rezultate u vašem životu.

 

To je sila sačinjena od zvjezdane prašine, onog posebnog materijala od kojeg je sačinjen svemir.

 

Saznajmo više o njoj.

 

Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

 

 

Ako ste odabrali:

 

1. Medvjedić

Vas vodi vaše srce!

Ako je prva stvar koju ste primijetili na slici medvjed, tada se u vašem srcu vodi bitka. Ta se bitka uvijek vodi i vjerojatno to pamtite još od mladog doba, piše Meow GAG.

 

Medvjed simbolizira sve snage nesvjesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvjesna – mračna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medvjed kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija.

 

Vi ste žestoka sila prirode koja se ne može kontrolirati. Bilo bi mudrije to prihvatiti. Trebali biste naučiti kako se uzemljiti i što je još važnije, naučiti kako se smiriti kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoje osjećaje, sposobni ste za velike stvari!

 

 

2. Planina

Vas vode vaše misli!

Ako je prva stvar koju ste primijetili planina, onda ste vi posao koji je u tijeku. Zapravo, vi ste alkemijski postupak, koji uvijek zahtijeva da budete oprezni, zahtjevni i požrtvovni.

 

Planina simbolizira – za alkemičare – put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je osamljeno mjesto gdje ima mjesta samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da vas nitko osim vas samih ne može razumjeti. Ali, je li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

 

Vjerojatno ste stavili svoju karijeru na prvo mjesto, a svoj društveni i osobni život na drugo i zbog toga je vaše srce nesretno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora biti tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vi trebate. Alkemičari vjeruju da kamen filozofa nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba biti cijenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same! Kad bi samo ljudi znali kako ste divni!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2