DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. novembar: Ovnu stižu iznenađenja, Rak mora priznati šta mu je na srcu, Vage se vraćaju u igru zavođenja…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti spremni za iznenađenja. Na izvestan način vaše iskustvo odzvanja vašim trenutnim ljubavnim životom i vrlo je verovatno da ćete veoma uživati u tome danas.

 

Čudno je kako mislite da ste sve sredili u svojoj trenutnoj vezi i onda se pojavi jedna senka prošlosti i vi se pretvorite u nekog drugog. Razmislite šta želite.

 

 

BIK

Danas ćete biti dosta praktični u svim aspektima svog života. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćete uvideti kako partner i vi morate da razgovarate o nečemu što vas muči.

 

Udružite snage danas, kako biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ako vam je zaista bitno da to uradite danas, moraćete se malo potruditi, jer će se trud isplatiti.

 

 

BLIZANCI

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli imati manje fantazija i besciljnih razgovora, a više praktičnog planiranja zajedničke budućnosti.
Ukoliko danas osetite da vam veza stoji na klimavim nogama, možda je vreme da preispitate svoje potrebe. Ukoliko vam je potrebno više sigurnosti i stabilnosti, vreme je za razgovor.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4