FATALNA ŽENA ŠKORPIJA: Mistična, tajanstvena i odana dama željna ljubavi

FATALNA ŽENA ŠKORPIJA: Mistična, tajanstvena i odana dama željna ljubavi

14. studenoga 2017. Off By Admin 1

Samim tim, vidimo da je Škorpija najekstremniji od svih znakova, u svakom smislu reči ekstrem. Škorpija ili mrzi ili voli, ili je opsesivno zainteresovana ili vas potpuno ignoriše, i kao što izreka kaže, iz bitke izlazi ,”kao pukovnik ili kao pokojnik”.

 

Mnogi će se zapitati zašto bi onda uopšte trebalo imati neku Škorpiju u svojoj blizini? Zato što je Škorpija najodanija od svih znakova. Nikad vam neće zabiti nož u leđa i nikada vas neće ostaviti na cedilu.

 

Škorpija obožava sve vrste kriznih situacija, i uvek je tu da vas izvuče iz istih, pa ako imate Škorpiju u svojoj blizini, budite sigurni da vam se ništa loše neće desiti, jer Škorpija će za vas prkositi i smrti. U međuljudskim odnosima za Škorpije nema sredine, ili će za vas staviti ruku u vatru, ili će se pretvarati da ne postojite.

 

Budite oprezni, jer Škorpija je veliko zlopamtilo Zodijaka. Ako se zamerite Škorpiji, spaliće sve mostove i prekinuti svaki vid komunikacije, te će vam trebati jako puno vremena da se iskupite, čak iako je najsitnija greška u pitanju. Ako ste napravili neku veću grešku, onda je najbolje da se sami zakopate, jer Škorpija je znak osvete. Škorpija će čekati da zaboravite na svoju grešku, i kad pomislite da ste sigurni, tek onda će da vam servira svoju osvetu.

 

Prema Škorpiji niko nije ravnodušan

Na emotivnom planu, uvreženo je mišljenje da su Škorpije bezosećajne i hladne kao led. Istina je da je većina Škorpija hladnokrvna poput snajperiste, ali to ne znači da su im emocije nerazvijene.

 

Njihove emocije su jako duboke, te ih oni jako dobro kriju. Škorpija je poput nuklearnog reaktora, nosi veliku količinu energije i stabilna je pod pritiskom, ali do određene granice.

 

Ako pređete prag tolerancije jedne Škorpije, bežite što dalje, jer ste pokrenuli nuklearnu eksploziju. Škorpije su izuzetno senzualne i erotične, dok trepnete, Škorpija će da vas zavede i da vas upropasti, istovremeno!

 

Verovatno ste čuli priču o žabi i škorpiji. Škorpija je zamolila žabu, kao iskusnijeg plivača, da je prenese preko nemirne reke. Žaba je pristala, ali je tražila od Škorpije da obeća da je neće ubiti svojim otrovnim žalcem. Škorpija je pristala na ovakav dogovor, popela se žabi na leđa, te su se spustili u vode brze i nemirne rijeke. Sve je bilo u redu dok jednog trenutka, na polovini puta, žaba nije osetila zastrašujuću bol, koja je paralisala njeno telo. Okrenuvši se, videla je Škorpijin žalac u svom vratu. U zadnjim trenucima, pitala je Škorpiju: ,”Zašto?”. Škorpija je mirno odgovorila: “To mi je u prirodi”, dok su obe polako tonule u nemirne vode brze reke.

 

Upravo ta energija, njihova volja i primarni instinkt dominiraju nad njihovim emocijama i intelektom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3