Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

14. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LJUBAV I BRAK

Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli ući u dublju vezu ili jednostavno – drugu fazu? Međutim, ne dajte obećanja u koja niste sigurni.

 

 

Kada će se stabilizovati finansijska situacija

Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.

 

FINANSIJE

Ovnovi će biti na putu ka finansijskom uspehu ove godine. Naravno, prepreke dolaze u vidu gubitaka i dugova, međutim, lako biste mogli da ih rešite. Vaš osećaj optimizma će biti dosta visok i stoga ćete moći glatko da plovite čak i kroz finansijsku oluju koja bi mogla da se desi. Preduzmite korake da preuredite svoj budžet kako biste bili uvek u skladu sa svojim mogućnostima.

 

Na kraju godine, vaši dugovi i negativne finansije kreću na bolje. Nađite različite načine prikupljanja sredstava kako biste stigli do stabilne finansijske situacije. Od novembra, Ovnovi će biti u stanju da se glatko kreću kroz svoje finansijske obaveze.

 

 

ZDRAVLJE

Opšte zdravlje i blagostanje Ovnova biće odlično tokom čitave godine. Iako vas Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na vašoj strani i štiti vas od bilo kojih većih zdravstvenih komplikacija. Možete da povećate nivo energije ako preduzmete neke avanturama i putovanja prirodom.

 

Slušajte svoju unutrašnju dušu i podmlađujte povremeno dušu i telo. Neka ograničenja treba da se praktikuju kada se radi o uživanjima u hrani kao i navikama za vežbanje. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Meditacija i drugi oblici blagih treninga mogu se preduzeti kako bi se ublažio stres i rasteretio život.

 

 

nastvak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5