Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

14. studenoga 2017. 0 By Admin 1

PORODICA

U 2018. godini, Ovnovi će biti zadovoljni svojim porodičnim životom. Njihov društveni život biće dosta poboljšan. Međutim, neki od vas bi mogli biti prilično ranjivi baš zbog članova porodice, stoga se pobrinite da budete stabilni.

Nemojte biti osetljivi i delujte oprezno. Ovo će biti period kada su za mnoge Ovnove dobi događaji na putu. Stoga će godina biti puna kupovine, putovanja i šta još sve ne sa porodicom. Budite veseli.

 

 

HOROSKOP MESEC PO MESEC

 

Ovan – januar 2018: Pokušajte da se razvedrite i budite samouvereni koliko možete. Ako izgubite svoj temperament ili ste depresivni zbog pitanja koja su van vaše kontrole, samo će ograničiti uspeh koji ste trebali postići ovog meseca.

 

Pun Mesec će vam pomoći da imate više saosećanja i omogućite vam da osetite ljude koji vole ljude koji žele da deluju sa vama. Radite naporno, igrajte se i uživajte u prvom mesecu 2018!

 

Ovan – februar 2018: Teško opterećenje koje nosite treba da zbacite sa sebe, a tada je moguće da ćete i fizički početi da se “razvedravate” i da budete kao novi.

 

Ovo je odličan mesec da započnete dijetu i počnete vežbe za kojima vaše telo žudi. Znate šta želite da postignete ovog meseca i ne biste trebali imati problema da sve učinite da biste to ostvarili. Stavite svoj um u pokret i gledajte kako magija oživljava!

 

Ovan – mart 2018: Vaša samouverenost + vaše nade, snovi i želje = vaš ishod za ovaj mesec! Iskoristite ovu moćnu izjavu i pozitivne planetarne energije. Do početka sledećeg meseca, možda ćete se osećati kao da idete u hibernaciju još neko vreme. Dakle, za sada, osim svih društvenih poziva, zabavite se malo. Mnogo ljubavi i prosperiteta je oko vas… iskoristite sve od toga!

 

Ovan – april 2018: Možda ćete osećati da vam problemi stvarno čine veoma napetim ovog meseca, ali morate biti sposobni sda se odvojite od svega u ovom trenutku. Zapišite šta su ti problemi i onda se malo odvojite od svojih ključnih pitanja na neko vreme.

 

Godišnji horoskop za 2018: mesec po mesec – OVAN

Sedite i razmislite kakva je perspektiva za vas, a sve to će vam dati malo vremena da dođete do plana kojim možete sve da rešite. Nemojte biti skrhani do 20. marta, kada se sunce kreće u vaš znak Ovna i kada prolećna ravnodnevica donose nadu i sunce u vaš život.

 

Do tada stvari će početi više da budu u vašoj kontroli. Polako idite dalje i zadržite veru u sebe. Budite dobri prema sebi i onima oko vas. Gajenje duhovne strane vašeg života će vas sada zaista prosvetliti.

 

 

Ovan – maj 2018: Opustite se u vašim trenutnim odnosima. Cenite sve oko sebe i ostanite pribrani. Izbegavajte konfrontacije bilo koje vrste. Vaša želja za mirom, mirnoćom i spokojstvom biće jednostavno ispunjena zato što je ta vaša želja tako jaka. Pošto mogu da se pojave male teškoće, hrabro i mirno ih držite pod kontrolom.

 

Maj je savršen mesec za kupovinu onoga što vam je potrebno kako biste učinili svoj dom što udobnijim i sigurnijim. Vaš dom je vaš sveti prostor naročito ovog meseca. Uživajte! Pažljivo vodite računa o svojim finansijskim ulaganjima. Potrošite novac samo na ono što vama i vašoj kući treba, a zatim pokušajte da višak uštedite!

 

 

nastvak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5