DNEVNI HOROSKOP za 18. novembar: Lav skriva tajnu, Rak u ljubavnoj dilemi, a OVAJ znak očekuje veliki uspeh i sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 18. novembar: Lav skriva tajnu, Rak u ljubavnoj dilemi, a OVAJ znak očekuje veliki uspeh i sreća…

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Subota je, a s njom su nam Sunce i Mesec u Škorpiji. Energija koja dobire od strane Škorpije vrlo je jaka uporna i zadiraće u intimu, opsesivno tražeći neke dokaze za postojeće sumnje. Težiće se rasterećenju već dosta nakupljenog u nama, što je poprilično počelo da nas guši i steže oko srca. Razrešenjem tereta živnućete i poželeti promene u svom životu. Mogući su sjajni prvi koraci u tome već pre podne ove subote.

Mlad Mesec je taj koji zatvara jedan ciklus, a otvara novi. Rasteretite se uz njegovu pomoć svega što vas muči i prepustite se talasu nove, sveže energije.

Prijatan dan.

 

ovan

POSAO
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija.

 

LJUBAV
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

bik
POSAO
Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.

 

LJUBAV
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

 

blizanci

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok.

 

LJUBAV
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4