HOROSKOP ZA VIKEND: Evo šta treba da uradite dok je Mars u znaku Vage (do 20. novembra 2017.)

HOROSKOP ZA VIKEND: Evo šta treba da uradite dok je Mars u znaku Vage (do 20. novembra 2017.)

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Iskoristite snažnu energiju koju Univerzum šalje do ponedeljka – zabavite se, uživajte u romansi i preispitajte svoje odluke, a evo šta nas još očekuje do 20. novembra!

 

 

Mesec je u petak, 17. novembra u Škorpiji i u konjunkciji s Venerom i donosi mnogo strastvene, magnetske, superintenzivne energije, kaže astrolog Gregory Scott.

 

Merkur je u Strelcu, u sekstilu s Marsom Vagi.

 

“Petak je sjajan dan za ljubav i romantiku”, ističe britanski astrolog, upozoravajući da je energija tog dana intenzivna i da bi nekima mogla biti i preintenzivna pa im se činiti da se stvari prebrzo razvijaju.

 

Zahvaljujući Merkuru i Marsu, snažna energija tog dana može se odlično iskoristiti za putovanje, društvena okupljanja i zabave s prijateljima i porodicom.

 

Ako, dakle, emocionalne i romantične stvari budu preintenzivne za vas, ovo je dobar dan da se oraspoložite druženjem s ljudima s kojima niste u intimnoj vezi.

 

Suboti pečat daje mlad Mesec u Škorpiji. Budući da mena počinje u 12 i 42 h na 26. stepenu Škorpije, Mesec će u večernjim satima preći u znak Strelca.

 

“Mlad Mesec je kad su Mesec i Sunce u konjunkciji; Mjesec je potpuno crn i privlači mnogo, mnogo različite nove energije”, objašnjava G. Scott. Subota je dan s velikim potencijalom za transformaciju života i konkretne promene na temelju svojih osećaja.

 

U nedelju je Mars u Vagi u kvadratu s Plutonom Jarcu, a u sekstilu s Mesecom u Strelcu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2