NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 18. do 24. novembra: Bivolu dolaze nagle promene, Zmaju stiže novac, a OVAJ znak očekuje velika ljubavna sreća

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 18. do 24. novembra: Bivolu dolaze nagle promene, Zmaju stiže novac, a OVAJ znak očekuje velika ljubavna sreća

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

PACOV

Dajte sve od sebe da završite sve započete projekte na početku nedelje, jer ćete dobiti dodatnu satisfakciju. Osećaj ekspanzivnog optimizma ima snažan i pozitivan uticaj, čak i u teškim vremenima.

 

Deca u vašoj porodici mogla bi vam biti izazov, posebno ako ste previše zaštitnički nastrojeni. Vaši strogi standardi jesu važni, ali ponekad možete preterati. Prilagodite se i budete kooperativniji ove nedelje.

 

 

BIVO

Novi pravci i promene mogli bi biti šok za neke pripadnike vašeg znaka, koji više vole standardan i porodičan život. Ne dozvolite da vam izazovi potkopaju samopouzdanje. Imate sjajnu intuiciju i treba da je slušate.

 

Ovo je, takođe, dobra nedelje da razmišljate realno. Možete pomoći drugima eliminišući fantazije. Testirajte svaki plan koji napravite. Postarajte se da je praktičan i realan. Tokom vikenda posvetite se bliskim prijateljima.

 

 

TIGAR

Ove nedelje mogli biste se naći na raskrsnici. U isto vreme, osećaćete se impulsivnije nego ikad. Pažljivo odaberite svaki novi pravac. Vaša zahvalnost za sve dobro što vam se dešava je izuzetno jaka. Sredinom nedelje bićete u centru pažnje nekog društvenog ili političkog skupa.

 

Ovog vikenda pružite podršku koliko god možete nekome kome je potrebna. Miran dan u nedelju pružiće vam pravo osveženje i obnoviti energiju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4