DNEVNI HOROSKOP za 19. novembar: Ribe muče duhovi prošlosti, Ovna očekuje zanimljivo putovanje, Lavu stiže novac….

DNEVNI HOROSKOP za 19. novembar: Ribe muče duhovi prošlosti, Ovna očekuje zanimljivo putovanje, Lavu stiže novac….

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Današnja nedelja donosi nam neke nepovoljne kvadrate na nebu, marsa u kvadratu sa Plutonom, a susret te dve planete u kvadratu ne donosi baš sjajne vesti. Danas je dan za frustracije, bes, pa čak i agresiju i nasilje. Ljubomora dostiže vrhunac, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, jer Mars je u Vagi. Snažna, čak možemo reći i strašna energija danas vlada, svaki aspekt našeg života danas je u opasnosti. Gde je Mars tu je i borba, a gde je Pluton tu je i opsesija, igra „na kvarno“, sve s ciljem dostizanja moći, prevlasti, uništenja neprijatelja.

Biće vam potrebno dosta snage i mudrosti danas, kako biste bar ublažili intenzitet svega gore rečenog. Srećno.

 

ovan

POSAO
Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.

 

LJUBAV
Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

 

ZDRAVLJE
Loša probava.

 

 

bik
POSAO
Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.

 

LJUBAV
Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.

 

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

 

blizanci

POSAO
Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.

 

LJUBAV
Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.

 

ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4