Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Šta će vas najviše radovati u 2018. godini, dragi Rakovi? Pročitajte…

 

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu… Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice.

 

Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

 

 

UOPŠTENO

Rakovi će 2018. godinu videti sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti. Godina će biti ispunjena srećom i bogatstvom. Vaš nivo pouzdanosti će se povećati i preovlađuje harmonija u vašoj blizini tokom čitave godine. Planete Saturn i Jupiter donose brojne mogućnosti za rast tokom tog perioda. Razvoj i napredak sada dolaze malo po malo, po periodima i vaša očekivanja će biti ispunjena u toku godine.

 

Rakovi će videti da će 2018. biti malo teža u smislu da treba da donesu neke važne odluke u vezi sa životom. Budite logični i racionalni umesto da budete emotivni za stvari koje će raditi u vašu korist tih dana. Pošto ste pod uticajem Meseca, Mesec će igrati glavnu ulogu u izazivanju nekih mentalnih poremećaja kod nekih Rakova.

 

Morate se hrabro postaviti kako biste rešili izazove koji vam stoje na putu. Međutim, i sreća je na vidiku. Vaša trenutna imovina će vam dati dobre plodove tokom godine 2018. o čemu god da se radi.

 

Početak novih poduhvata ove godine bi bio prilično dobar. Oni u servisnim službama biće u prilici da poboljšaju svoje veštine. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradan. To može dovesti do neke zabune vezane za vašu karijeru i dodatne poslove koji mogu da vam se vrate u negativnom smislu. Egzaltirani Mars između maja i novembra 2018. godine donosi dosta dobitaka.

 

 

Bračna sreća je osigurana za Rakove u ovoj godini. Pokušajte da održite kompatibilnu atmosferu kod kuće i na poslu. Saturn ide retrogradno između aprila i septembra 2018. godine, kada bi vaše finansije mogle biti na udaru. Budite pažljivi u trošenju i ne preterujete. Od oktobra stvari ponovo dolaze u vašu korist.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3