Nedeljni horoskop od 19. do 26. novembra: Ovnu dolaze promene, Jarac krši sva pravila, Škorpija u problemu, Bik ulazi u novu vezu…

Nedeljni horoskop od 19. do 26. novembra: Ovnu dolaze promene, Jarac krši sva pravila, Škorpija u problemu, Bik ulazi u novu vezu…

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate..

 

 

Ovan (21.3 – 20.4)

Posao: Pozicija Marsa u Vagi, vašem sedmom polju, pojačana je i udružena sa slabošću Venere koja je u senci Sunca. Sa druge strane, Mars je dobro aspektovan prema Merkuru i Saturnu, što znači da treba da budete oprezni u svim dogovorima.

 

Naročito što dogovore reprezentuje Merkur, koji usporava i uskoro postaje retrogradan.

 

 

Ljubav: Mars u Vagi i njegov vladar Venera u Škorpiji se ne vide, što znači da nije trenutak za nova rešenja, već je bolja opcija da idete utabanom putu. Čak i ako se odlučite na neku veću promenu, na kraju će se sve vratiti na staro.

 

 

Zdravlje: Manji broj pripadnika znaka može da ima neku hiruršku intervenciju, dok se većina oseća čak bolje nego inače.

 

 

 

Bik (21.4 – 21.5)

Posao: Venera sa Jupiterom, koji se polako izvlači ispod Sunčeve dominacije, donosi kratak period vaše inicijative. Ipak, nema vremena za velike poduhvate, samo za jasne i kratke postupke koji mogu da vam obezbede bolju situaciju na poslu.

 

Potrudite se da planovi budu realni.

 

 

Ljubav:Mars, vladar Vašeg polja partnerskih odnosa u Vagi, u averziji je sa Venerom, vašim vladarem, pa je odnos u kome ste trenutno pun sitnih prepreka. Ovakav položaj planeta sugeriše da je sve drugo bolje postavljeno od emotivnih odnosa. Slobodni imaju priliku za vezu, ali sa uglavnom neodgovarajućom osobom.

 


Zdravlje:Poslovni rizik utiče i na zdravlje, uspeh na poslu u tesnoj je vezi sa tim kako ćete se osećati. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje će biti u redu.

 

 

Blizanci (22.5 – 21.6)

Posao:Merkur je u konjunkciji sa Saturnom a to znači da ćete probiti sve rokove, eventualno izgubiti neke papire, dok dogovori neće da se sprovode onako kako je zamišljeno. Dakle, savetuje vam se fleksibilnost i obavezno smislite rezervni plan. 

 


Ljubav:Merkur, vaš vladar je u sedmom polju spojen sa Saturnom, ne daje mogućnost za nove prilike. Saturn usporava, donosi neke aspekte prošlosti, što znači da ćete u narednom periodu po ko zna koji put apsolvirati neke stare greške.

 

Pokušajte da ih ispravite, jer će svaki novi pokušaj, u najvećem broju slučajeva, biti siguran promašaj.

 

 

Zdravlje:Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg meseca razmišljajte o poseti lekaru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4