DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Danas vas očekuje ne tako romantičan dan, posebno sa osobom koju ste nedavno sreli. Moguće je da ćete otkriti kako je to osoba snažne volje i da posmatra svet oko sebe prema sopstvenim visokim merilima.

 

Ukoliko vam je stalo do te osobe, potrudite se da pokažete sopstvenu snagu i posvećenost vašim životnim pravilima, ali i da jasno iznesete poentu. Nemojte da vas pogrešno shvati.

 

 

ŠKORPIJA

Ukoliko pokušavate da privučete nečiju pažnju, moraćete biti malo manje suptilniji a više agresivniji. Današnja astralna konfiguracija daće vam neophodan podsticaj da objasnite tačno kako se osećate.

 

Nemojte pokušavati da zabašurite istinu i prikažete sebe manje vrednim – jednom budite iskreni do kraja. Samim tim će i ta osoba biti otvorenija, iskrenija i ohrabrenija.

 

 

STRELAC

Današnja astralna energija sugeriše vam da biste osobu svojih snova mogli pronaći na mestima gde se dešavaju sportske aktivnosti ili druga avanturistička dešavanja kao što su kampovanje, planinarenje ili odmor na nekom egzotičnom mestu.

 

Svakako ćete oboje odmah shvatiti kako ste srodne duše i da delite strast prema istoj stvari – životu i ljubavi, a zajedno možete uraditi mnogo toga. Samo napred i krenite u jednu sjajnu pustolovinu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4