DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe kreću u avanturu, prelepi događaji za Ovna, Blizanci- ljubav je ispred vas…

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Trgnite se i uložite malo truda i napora da se oslobodite svakodnevnih ukorenjenih navika. Jednom kada to uradite, bićete prijatno iznenađeni šta sve jedan dan može da vam ponudi.

 

Pod uticajem planetarne energije, mogli biste otići na neki društveni događaj, najverovatnije povezan sa vašom karijerom, koji će vam biti daleko interesantniji kada uvidite da je određena osoba tu samo da bi vam pokazala koliko joj je stalo do vas. Iskoristite položaj planeta i lepo se provedite.

 

 

VODOLIJA

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli diskutovati sa nekim, što će vam biti putokaz ka osobi koja vas veoma privlači. Što se više budete držali svojih ideja i produbljivali razgovor, to ćete biti bliži toj osobi.

 

Međutim, danas bi najbolje bilo da ostane na tome, a da romantiku ostavite za uveče – organizujte večeru pod svećama na mesečini. Samo napred, budite mudri.

 

 

RIBE

Nema nikakve poente da se krijete i nadate da će vas izvesna osoba primetiti. Današnja astralna energija sugeriše vam da vas je ta osoba itekako primetila i da misli kako biste odlično funkcionisali zajedno.

 

Zašto vi ne budete osoba koja će prva povući potez? Imajte hrabrosti! Iz ove perspektive, nemate šta da izgubite.

 

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4