Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN

„Daleko, daleko, srce mi je ostalo…“, pevuše Ovnovi u sebi dok maštaju o tamo nekom ko u ovom trenutku nije blizu njih. E, ova nedelja vam je u varijanti – prestanite da maštate, već uradite nešto.

 

Čak i ako mislite da ste izgubili kontakt s nekim zauvek, sada ga je moguće ponovo obnoviti. U prevodu – ni daljina nije prepreka, pogotovo kad su srca vruća. A jesu.

 

Za one Ovnove koji ne maštaju o ljubavima u dalekim zemljama stoji savet – od ove nedelje budite društveniji nego do sada. A ljubavna prilika će doći.

 

Ukoliko ste zauzeti, neke strasti i sumnje su se primirile i partner i vi sada funkcionišete nešto bolje. Nije to još sjajno, da se razumemo, ali imate više nego dovoljno prostora i šansi da dodatno poboljšavate svoju emotivnu vezu.

 

 

BIK

Povremeno imate osećaj da na mišiće gurate emotivnu vezu u kojoj ste. Nema one lakoće, opuštenosti, nema nekih mirnih dana, a baš za njima istinski čeznete.

 

Voljena osoba se kao nešto trudi oko vas, i vi se kao trudite oko nje…. ali kad se sve sabere i oduzme, ni jedno ni drugo niste u potpunosti zadovoljni. Ako se budete previše opterećivali i razmišljali šta tačno nije u redu, samo ćete zadati sebi glavobolju.

 

Pokušajte da se opustite i uživate u onome što imate, ništa strašno se suštinski ne događa, samo mali zastoj i obostrani pad u sumorno raspoloženje.

 

Ukoliko ste slobodni, već ste zaljubljeni, i to debelo. Još samo ostaje da i zvanično otpočnete ljubavnu romansu, a za to su vam savršene prilike baš ove sedmice.

 

 

BLIZANCI

Durite se jer vas emotivni ili bračni partner ograničava u nekim situacijama.

 

No, možda bi to trebalo da sagledate na drugačiji način – i sami znate koliko umete da poletite, da se zanesete nekim idejama i stvarima koje su nerealne… a saveti voljene osobe, koliko god ih vi smatrali nepotrebnim, zaista jesu pravi i čuvaju vas da ne napravite neku brljotinu.

 

Neki put se zaista ponašate kao dete i teško vam je dokazati da niste u pravu. U prevodu – u odnosima je korektno, dokle god ste vi spremni da saslušate šta druga strana ima da vam kaže.

 

Što se slobodnih Blizanaca tiče, vi ste naleteli na tvrd orah. Ni sva vaša šarmantnost, komunikativnost, harizmatičnost ne mogu vam u ovom trenutku pomoći da lako osvojite nečije srce.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4