Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LJUBAV

Tokom 2018. godine, neki važni detalji koji su relevantni za vaš ljubavni život mogu biti na dnevnom redu. Razgovor će otvoriti put svetlijem i srećnijem ljubavnom životu. Imaćete osećaj zrelosti u odnosu na vašu emocionalnu stranu. Nemojte biti impulsivni u svom ponašanju prema vašem partneru ove godine. Odmerite prednosti i slabosti pre donošenja velikih odluka u ljubavi.

 

U ovoj godini biće vam teško da zadržite posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savesti i ne dopustite da vam iko diktira životne poteze. Dobro je vreme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti lepšim bojama. Neki Strelčevi možda misle da traganje za idealnim partnerom traje dugo. Nastavite da tražite…

 

Određeni vitalni susreti mogli bi drastično promeniti vaš ljubavni život ove godine. Ne zaboravite prošlost, ali živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, i to s partnerom na vašoj strani.

 

Godina 2018. je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

 

 

FINANSIJE

Godina 2018. predviđa mnoge neizbežne troškove za Strelčeve. Uprkos svim vašim naporima da spasete budžet i sprečite potrošnju, ti troškovi kao da dolaze niotkuda. Pronađite svoj pravi mir u vremenu ovog finansijskog deficita. Podmirite sve neizmirene račune, kredite i druge troškove za narednu godinu.

 

Planirajte svoje finansije i budžet kako vam najbolje odgovaraju. Takođe, držite se podalje od svih pravnih zavrzlama. Izvršavajte sve finansijske obaveze što urednije i sprečite sve rizike od opomena više možete. Na taj način, možete se zadržati dalje od opasnosti od eventualnog finansijskog proganjanja za narednu godinu.

 

Stavite sve svoje moći da uštedite, pokušajte da poboljšate svoj finansijski položaj ove godine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3