Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Strelci će biti puni energije u 2018. godini, i zdravlje će se odvijati u dobrom pravcu.

 

Međutim, izvesna kriza u vašem životu može doneti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima.

 

Biće mnogo prigovora od strane prijatelja i članova porodice da ne obraćate dovoljno pažnje na zdravlje ove godine. Posle sredine godine, Strelčevima se savetuje da obrate pažnju na svoju ishranu i promenu režima kako bi ostali u dobroj formi. Od vas se traži povećan nivo aktivnosti. Držite se dalje od neaktivnosti, budite uvek mobilni i dajte sebi moralan podsticaj za narednu godinu.

 

 

PORODICA

Godina koja je pred vama doneće puno uzbuđenja u vaš porodični život. Međutim, postavite se jasno prema onim članovima koji pokušavaju da utiču na vas ili da dominiraju nad vama tokom godine. Najbolje je izbegavati takve odnose u ovoj godini. Popustite samo onima koji vas poštuju i pazite na svoje reči.

 

Komunikacija sa članovima porodice može dovesti do nekih nesporazuma, zato buti oprezni. Vaša emocionalna inteligencija podiže se na viši nivo a vaše veštine slušanja biće sve važnije u periodu koji sledi.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3