Mesečni horoskop za decembar 2017: Poslednji udarac zlosretne godine, Lava će jedna odluka upropastiti!

Mesečni horoskop za decembar 2017: Poslednji udarac zlosretne godine, Lava će jedna odluka upropastiti!

22. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Siguran veći priliv novca! Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu.

 

Ovoga meseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća porodice je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem domaćinstvu.

 

Tokom decembra, poslu bi trebalo da pristupite iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti nezavisnost i odlučnost Vage, a u drugim će vam vaše društvene veštine i saradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla da se promeni Vaginom ličnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tokom retrogradnog Merkura u decembru biće neophodno da balansirate između nezavisnosti i saradnje.

 

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine meseca, ali problem može da bude odabir pravog posla. Dobro razmotrite ponude, pogotovo posle 24. decembra.

Finansije: Ukoliko se potrudite, zagarantovana vam je veća suma novca. Prisustvo Plutona u kući novca obezbediće vam siguran priliv. Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite – zbog preokupacije finansijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

 

Ljubav: Ukoliko ste sami, imaćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija posvećenost izostaće tokom decembra. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rešenje od 10. decembra. Ukoliko planirate proširenje porodice, idealan period za to je posle 10. decembra.

 

Zdravlje: Glavni problem biće nedostatak odmora. Od polovine decembra obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije

 

 

Škorpija

Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

 

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

 

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća porodice biće dominantna od polovine decembra. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti porodica i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u porodici.

 

Imaćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete zavisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporučuje se da sarađujete sa drugima.

 

Posao: Poslovne mogućnosti će vas bukvalno juriti ovog meseca. Posebno dobre ponude dobićete tokom treće nedelje decembra. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

 

Novac: Biće ovo sjajan mesec za vas, kada su finansije u pitanju. Imaćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtevati dosta rada i istrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi porodice, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

 

Veće samopouzdanje može da doprinese i boljoj finansijskoj situaciji. Zarađivačete slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Deo novca trošićete i u dobrotvorne svrhe.

 

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je veoma povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u komšiluku. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili neko ko je brižan i velikodušan.

 

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na telesne mirise, zadah i trovanje hranom

 

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6