Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

22. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LJUBAV

Tokom 2018. godine Vage bi mogle bolje razumeti svoje partnere u životu, i ta ljubav će dobiti jedno novo značenje. Jupiter će vam pomoći da razvijete značajnije odnose sa svojim partnerom ove godine. Intenzivna strast i romansa će se ukrstiti. Biće nade da promenite postojeće odnose koji su za sada zategnuti. Morate raširiti krila, uzleteti i tako proširiti svoj ljubavni horizont.

 

Međutim, Vagama se savetuje da ne preduzimaju impulsivne akcije u ljubavi u godini koja dolazi. Partner će biti zadovoljniji više nego ikad i on ili ona će preuzeti potpunu kontrolu nad situacijom. Odricanje od nekih loših veza omogućilo bi vam potpunu sreću i posvećenost postojećim odnosima. Preduzmite sve što možete da se nastavi razvoj ljubavnih odnosa ove godine.

 

 

FINANSIJE

Pametno upravljanje budžetom biće ključno za vašu finansijsku stabilnost i pozitivno poslovanje u 2018. godini. Treba da budete mnogo razumniji u trošenju, jer će vam štednja biti malo komplikovana. Ali Saturn bi vam pomogao da bolje upravljate svojim finansijama, bez mnogo napora. Sačuvajte se za teže dane kojih će biti.

 

Neki troškovi vezani za prijatelje i rođake mogu biti iznenadni. Budite spremni da se pozabavite tim problemom. Ovo je dobro vreme za investiranje jer će vam te investicije doneti plodove u narednoj godini.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3